خبرگزاری بسیج _ یکی از این الگوهای کارآفرینی، کامران مرادی، مدیر اولین بازارچه دائمی صنایع دستی در استان کردستان است که با تأسیس این بازارچه، نه تنها به رونق تولید و اشتغال کمک کرده، بلکه سروآباد را به مقصدی جذاب برای گردشگران تبدیل نموده است.
کامران مرادی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج با اشاره به ۱۵ سال سابقه فعالیت در حوزه صنایع دستی گفت : دو سال پیش با تأسیس این بازارچه، فرصتی پایدار برای هنرمندان و صنعتگران محلی ایجاد کردم. این بازارچه با ۱۸ غرفه دائمی، میزبان محصولات متنوعی از جمله صنایع چوبی، سفال، مجسمه سازی، گلیم، قالیچه بافی و دیگر دست سازه های اصیل کردی است.
وی افزود: این بازارچه به صورت مستقیم برای ۵۰۰ تا ۹۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است. هنرمندان و صنعتگرانی که پیش ازاین در کارگاههای کوچک و پراکنده فعالیت می کردند، امروز با همکاری در این بازارچه، محصولات خود را به گردشگران و خریداران داخلی و خارجی عرضه می کنند.
مرادی با بیان اینکه یکی از دستاوردهای چشمگیر این بازارچه، رونق گردشگری در سروآباد است، به استقبال مسافران از این مجموعه اشاره کرد و گفت: با این شرایط شهرستان سروآباد به یکی از قطبهای مسافری منطقه تبدیل شده است. این فعال اقتصادی در ادامه بیان کرد: فروش بیش از ۵۰۰ محصول متنوع در این بازارچه، نشان دهنده استقبال گسترده از هنرهای سنتی و صنایع دستی کردستان است.
این بازارچه نه تنها یک مرکز اقتصادی، بلکه نماد همت و پشتکار مردان این دیار است. کامران مرادی و همکارانش با تکیه بر توان داخلی و استفاده از ظرفیتهای بومی، ثابت کرده اند که با عزم راسخ و مدیریت جهادی می توان بر هر مشکلی غلبه کرد.