به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان،هما اکبری، مردم گیلان با حضور مقتدرانه در راهپیمایی، نشان دادند که قدس، قلب تپندهی این امت است و تا آزادی آن، از پای نخواهند نشست.
این حضور، پاسخی قاطع به یاوهگوییهای دشمنان و تجدید پیمان با آرمانهای انقلاب بود.
در روزی که خورشید با رنگ خون بر آسمان قدس میتابید و بغضهای فروخوردهی سالها، در گلوگاه فلسطین فریاد میشد، خیابانهای رشت میزبان حماسهای دیگر بود.
راهپیمایی روز قدس، مصادف با ۲۷ رمضان و هشتمین روز از بهار ۱۴۰۴، نه فقط یک آئین سنتی، بلکه تجلیگاه عزم و ارادهی نسلی بود که قلبشان برای قدس میتپید.
مسیر عاشقی، قدمهای استوار
پس از نوای روحبخش دعای ندبه و فریادهای "اللهم عجل لولیک الفرج"، قطرههای برای رسیدن به سیل خروشان جمعیت به سمت مسیرهای تعیینشده روانه شد.
در میان این امواج انسانی، مسیر سپاه به سمت مصلی را انتخاب کردم ، هرقسمت گویی داستانی جداگانه روایت میکرد؛ داستانی از ایثار، مقاومت و عشق به رهبری که با هر قدم، رنگ و بوی تازهای میگرفت.
نسل پیشگامان حمایت
در میان جمعیت، حضور نوجوانان و جوانان، چشمها را خیره میکرد. نسلی که شاید در دوران جنگ و خونریزی نبودهاند، اما درد فلسطین را با تمام وجود حس میکردند. دختران و پسرانی که با شور و هیجان، پلاکاردها و پرچمهای فلسطین را در دست داشتند و شعارهای کوبنده علیه استکبار جهانی سر میدادند.
گویی، این نسل، فارغ از تمام فاصلهها، خود را سربازان قدس میدانستند و برای آزادی آن، آمادهی هرگونه فداکاری بودند.
ایمان به آرمان فلسطین
در میانهی راه، فرصتی دست داد تا با چند تن از این جوانان همکلام شوم.محمد، دانشجوی رشتهی حقوق، با صدایی رسا و قلبی مملو از امید گفت:«ما جوانان، به آرمان فلسطین ایمان داریم و تا آخرین قطرهی خون، از آن دفاع خواهیم کرد. ما اجازه نخواهیم داد که قدس، این قبلهی اول مسلمین، در چنگال اشغالگران باقی بماند.»
حضور مان صدای دانش آموزان غزه است
فاطمه دانشآموز دبیرستانی، با چشمان مصمم گفت:«ما با حضورمان در این راهپیمایی، به جهانیان نشان میدهیم که فلسطین تنها نیست. ما صدای مظلومیت دانش آموزان غزه هستیم و تا پیروزی نهایی، دست از حمایت برنخواهیم داشت.
امید به اقامه نماز در مسجدالاقصی
در میانهی راه، نگاهم به بانویی افتاد که با وجود سختی و مشقت، با ساکی که گویا چادر و جانمازش درآن بود با عزمی راسخ به سوی جلو گام برمیداشت.پس از سلام و احوالپرسی، از او پرسیدمچه حسی دارید از حضور در این راهپیمایی؟ با لبخندی که نشان از امید داشت، پاسخ داد:«انشاءالله به زودی برای اقامه نماز در مسجدالاقصی قدم برداریم.»و دیگری که همراه این مسیر بود، با ولع خاصی گفت:«آن هم به رهبری امام خامنهای مدظله العالی، چه شود!» دانههای تسبیح در دستانش، گویی آمینی بود بر این آرزوی دیرینه.
به کودکان غزه بگویم هستیم
به کودکی رسیدم که مسیر طولانی به اتفاق خواهرکوچکش پیاده طی میکرد. از او پرسیدم: کجا میروی؟ با لحنی کودکانه و در عین حال مصمم گفت: «میروم تو جمعی که همه دارند فریاد میزنندمن هم فریاد بزنم و بگویم کودکان غزه، من و دوستانم اینجایم، برای شما دعا میکنیم و به آدم بدها لعنت میفرستیم.« پرسیدم: «چرا لعنت؟ با بغضی در گلو پاسخ داد: چرا نباید کودکان بازی کنند، شادی کنند و عروسکهایشان را با شادی در آغوش بگیرند؟ چرا نباید دستان گرم مادر موهایشان را نوازش کند؟ چرا نباید در آغوش پدر و مادر شب را آرام بگیرند؟»
فریاد وحدت، پیام مقاومت
امروز، تصاویر و پلاکاردها، خود فریادی بودند از جنس مقاومت، تحسین از ایستادگی، فریادی از وحدت و انزجار از استکبار، فریادی که از اعماق جان برمیخاست و لرزه بر اندام دشمنان میانداخت.
در مسیر راهپیمایی ایستگاههای نقاشی، گریم صورت، توزیع پوستر و پلاکاردهای همچنین ایستگاههای مربوط به کمیته امداد به چشم میآمد. مسیر هر طرف از این مسیرها روایتهای جذاب را هرچند به تصویر به نمایش میگذاشتند.
حضور خانوادگی افراد، افراد سالمند و...و.... جلوهای خاص به راهپیمایی بخشیده بود.
حضور بانوانی که به صورت نمادین کودکان کفنپوش را در آغوش کشیده بودند به یاد کودکان مظلوم غزه و همدردی با مادران آنها عواطف حاضرین را تحت تأثیر قرار میداد.
گروهی از افراد با خودروهای لوکس در نقاط انتهایی خیابان منتظر بودند.تا بصورت رایگان شرکتکنندگان را به مکان های مختلف منتقل کنند.
هر گوشه از این مراسم جلوهای از پاسخ به ندای رهبر بود. چنان از عمق جان #علی_العهد_یا_قدس سر میدادند که گویی آمادهی حضور در مبارزه با دشمن هستند.
فرمایش رهبر معظم انقلاب درخصوص راهپیمایی نه فقط یک دعوت، بلکه یک تکلیف بود. تکلیفی برای اثبات وفاداری به آرمانهای انقلاب، حمایت از مظلومان و ایستادگی در برابر ظالمان. و چه زیبا بود، این حماسهی حضور، که بار دیگر نشان داد، قدس، قلب تپندهی این امت است و تا آزادی آن، آرام نخواهیم گرفت.
حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن اختری سخنران مراسم نسخه قرآنی مقاومت، را راه سعادت و مقابله با استکبار بیان کرد .
رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهلبیت(ع) با تأکید بر اهمیت الگوگیری از قرآن در مسیر مقاومت، گفت:راه سعادت و مقابله با استکبار و زورگویی، در قدرت و ایستادگی نهفته است و تنها با مقاومت میتوان به پیروزی دست یافت.
وی اجتماع بزرگ امروز همه ملت را پاسخی قاطع به ندای ملکوتی امام (ره) و دعوت رهبر معظم انقلاب بیان کرد.
رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهلبیت(ع) افزود:این حضور باشکوه، نمایش اقتدار، قوت، نیرومندی و ایستادگی ملت مسلمان ایران و همه ملتهای آزادیخواهی است که در کنار جمهوری اسلامی، حامی آرمان قدس شریف، مردم فلسطین و مقاومت هستند.
وی با اشاره به فراگیر شدن روز قدس گفت: امروز، قلبهای بسیاری در سراسر عالم برای فلسطین میتپد.
رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین با تأکید بر حمایت گسترده جهانی از مردم فلسطین، تصریح کرد: امروز نه تنها مسلمانان، بلکه بسیاری از مردم آزاده جهان، حتی در قلب کشورهای اروپایی و آمریکایی، برای دفاع از حقوق مردم فلسطین به پا خاستهاند و پرچم مقاومت را با افتخار به اهتزاز درآوردهاند. این عظمتی است که دیگر نمیتوان آن را نادیده گرفت.
رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین با تأکید بر تهدیدناپذیری ملت سرافراز ایران، گفت: این حضور حماسی گواه روشنی است بر اینکه ملت ایران هیچگاه تهدید را نمیپذیرد و در برابر هیچ قدرت زورگویی سر خم نخواهد کرد.
مردم گیلان با فریادهای «الله اکبر» و «القدس لنا» و همچنین شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا از مسیرهای تعیین شده به سمت مصلای نماز جمعه شهر رشت را طی کردند .
گفتنی است قرائت بیانیه و آتش زدن پرچم آمریکا و اسرائیل از دیگر برنامه های اجرا شده دراین راهپیمایی بود که با شکوه خاصی برگزار شد