۲۲ / تير / ۱۴۰۴ - 13 July 2025
01:58
کد خبر : 9570036
۱۴:۰۸

۱۴۰۲/۱۰/۲۲

سالگرد شهادت مسن ترین شهید کوهبنان برگزار شد.

سی و هفتمین سالگرد شهادت شهید سید حسن روح الامینی مسن ترین شهید کوهبنان برگزار شد.

به مناسبت سی و هفتمین سالگرد شهادت مسن ترین شهید کوهبنان شهید سید حسن روح الامینی و همرزمان شهیدش خصوصا سردار دلها به همراه یادبود شهدای حمله تروریستی اخیر در کرمان مراسم دعای ندبه با حضور امام جمعه، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، مسئول بازرسی سپاه ثارالله استان کرمان، فرمانده انتظامی کوهبنان، جمعی از فرماندهان نظامی و انتظامی، بسیجیان، دوستان، همرزمان و خانواده شهید با نوای گرم و دلنشین حاج مهدی معنویان در امامزاده سیدسلیمانشاه به همت هیئت رزمندگان اسلام کوهبنان و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود شهرستان با همکاری خانواده شهید روح الامینی برگزار گردید.
در این مراسم حجت الاسلام حسن ایزدی گفت: شهید روح الامینی در منطقه شلمچه و در کربلای ۵ به شهادت رسید شهیدی که در تاریخ جاودانه شد.

وی ادامه داد: آرزوی بسیاری از ما رسیدن به فیض شهادت است زیرا بهترین نوع وصال و رسیدن به حضرت حق شهادت در راه خداست .


امام جمعه کوهبنان افزود: شهدا که از تمام هستی خود گذشتند فردای قیامت به درجه ای می رسند که می توانند شفاعت کنند.
....
در ادامه سید حسین روح الامینی فرزند ارشد شهید گفت: شهید سیدحسن روح الامینی در تاریخ اول بهمن ماه 1315 در محله انصار کوهبنان در خانواده ای از سلسله جلیل القدر سادات پا به عرصه وجود نهاد.

وی خاطر نشان کرد: پدرم چهارمین فرزند خانواده بود پدربزرگم از سلسله جلیل القدر سادات و از موذنین پر آوازه شهر کوهبنان بود که صدایی زیبا و رسایی داشت. 

فرزند شهید افزود: شهید روح الامینی از همان سن کودکی همواره در کنار پدر و مادر خود برای تامین مخارج زندگی تلاش می کرد و به خاطر کار کشاورزی و کمک به خانواده نتوانست ادامه تحصیل بدهد.

وی خاطر نشان کرد: در دوران جوانی پس از اتمام خدمت سربازی، تشکیل خانواده داد و صاحب 11 فرزند شد. 

فرزند شهید ابراز داشت: پدر شهیدم از سال 1347 تا 1359 به مدت 12 سال، در شرکت زغال سنگ مشغول به کار بود ولی به خاطر مصدومیت و شکستن دست از کارکردن در معادن زغالسنگ معذور شد. 

وی ادامه داد: این شهید بزرگوار تا مدتی به کار نقاشی مشغول بود اما پس از مدتی وارد سپاه شد در حالی که برای افراد خانواده، پدری دلسوز ، مهربان و فداکار بود.

وی بیان داشت: شهید روح الامینی برای بزرگترهای فامیل احترام خاصی قائل بود به گونه ای که پیشانی بزرگترهای محله و فامیل می بوسید و می گفت؛ بوسیدن جای سجده آنها ارزش دارد. 

وی خاطر نشان کرد: این شهید همواره در صحنه های اجتماعی و فرهنگی حضور ی فعال داشت  از علاقه مندان به رهبر انقلاب و سردار دلها بود، سخنرانی های آنان را گوش می داد و به توصیه هایشان عمل می کرد. 

فرزند شهید افزود: پدر شهیدم در 45 سالگی عازم جبهه شد و پس از آن بیشتر وقتش را در جبهه سپری می کرد . در مجموع حدود 24 ماه در جبهه بود . سرانجام در تاریخ 21دی1365 در عملیات کربلای 5 منطقه شلمچه به شهادت رسید. 

فرزند شهید افزود: این شهید عزیز همواره سفارش موکد به اقامه نماز اول وقت و خواندن قرآن می نمود چنانچه خودش در انجام این سفارش اهتمام ویژه داشت.

عباس رنجبر
خبرنگار: عباس رنجبر

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید