به گزارش خبرگزاری بسیج اردبیل بیمارستان دکتر فاطمی اردبیل که بیش از یک قرن سابقه خدمترسانی دارد، این روزها با اجرای طرحهای نوسازی و تجهیز، بار دیگر جان گرفته است. این مرکز درمانی که قدیمیترین بیمارستان فعال استان محسوب میشود، حالا با همراهی خیرین حوزه سلامت در مسیر بازسازی زیرساختها، بهویژه اتاقهای عمل، گامهای مؤثری برداشته است.
بی شک بازسازی کامل بخش جراحی بیمارستان دکتر فاطمی اردبیل اقدام ارزشمند، نقطه عطفی در تاریخ بیمارستان ۱۰۰ ساله فاطمی و گامی بزرگ در ارتقای خدمات درمانی استان است.
آغاز تا پایان احیای بخش جراحی بیمارستان فاطمی اردبیل در کمتر از ۴ ماه
قدرت حاجنوری خیر اردبیلی در مراسم افتتاح مرکز جراحی بازسازی شده بیمارستان فاطمی در گفتگو با خبرنگار «سبلان ما»، با بیان اینکه این پروژه را از آبانماه ۱۴۰۳ آغاز کردهاند، گفت: کار بازسازی و تجهیز کامل بخش جراحی را در مدت حدوداً چهار ماه به پایان رساندیم و در اسفند همان سال آماده بهرهبرداری شد.
وی با اشاره به کیفیت بالای تجهیزات و طراحی این بخش افزود: میتوانم با اطمینان بگویم که این اتاق جراحی، از لحاظ استانداردهای بینالمللی در سطح دنیا بینظیر است.
این خیر نیکاندیش همچنین از ادامهدار بودن فعالیتهای خیرخواهانه خود خبر داد و تأکید کرد: با خودم عهد بستهام تمام درآمدم را وقف کارهای خیر کنم. در آینده نزدیک یک بیمارستان خصوصی و یک درمانگاه دیگر را نیز تقدیم دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خواهیم کرد.
مشارکت خیرین در تأمین تجهیزات درمانی اردبیل
دکتر فلسفی، رئیس مجمع خیرین سلامت استان اردبیل، در حاشیه این مراسم به خبرنگار بسیج، گفت: خیر اردبیلی قدرت نوری تاکنون بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان برای تأمین تجهیزات پزشکی در سطح استان کمک کردهاند که در نوع خود بینظیر و الهامبخش است.
وی با اشاره به انجام ۱۲هزار عمل در سال در اتاق های جراحی بیمارستان فاطمی اردبیل گفت: فاطمی در خدمت جانها است و بخش جراحی بیمارستان فاطمی اردبیل یکی از فعالترین مراکز جراحی در سطح استان اردبیل است که طبق آمار رسمی، سالانه بیش از ۱۲ هزار عمل جراحی در آن انجام میشود.
بهزاد داورنیا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز در سخنان خود ضمن قدردانی از تلاشهای صورتگرفته، اظهار داشت: برای پروژه عظیم بازسازی کامل بخش جراحی بیمارستان دکتر فاطمی اردبیل در مجموع ۸۰ میلیارد تومان هزینه شده که بخش عمده آن را خیر محترم تقبل کرد و دانشگاه نیز مبلغ ۲۵ میلیارد تومان را برای تجهیز و بهسازی این فضا تزریق کرده است.
وی گفت: بازسازی بخش جراحی بیمارستان فاطمی نذر ماندگار برای آینده سلامت اردبیل است و باید چنین اقدامات شایستهای در جامعه بازگویی شود.
ورود خیرین به عرصه سلامت نیاز امروز جامعه
گسترش فرهنگ نوع دوستی موضوع مهمی است که حجتالاسلام والمسلمین عاملی، امام جمعه اردبیل، نیز در مراسم افتتاح بخش جراحی بیمارستان فاطمی به آن اشاره کرد و گفت: خیرین شاخصی همچون حاجنوری باید به مردم معرفی شوند تا فرهنگ نوعدوستی و کمک به حوزه سلامت بیش از پیش در جامعه گسترش یابد.
مسعود امامی یگانه، استاندار اردبیل بر گسترش کمک خیرین به حوزه سلامت اشاره و به خبرنگار ما گفت: در حال حاضر با کمبود ۱۸۰۰ تخت مواجه هستیم. برای جبران این مسئله، پروژههای متعددی در دست اقدام است که شامل بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی مرحوم نجفزاده اردبیل، فاز دوم بیمارستان سینا، توسعه اورژانس بیمارستان خلخال و بیمارستان ولیعصر مشگینشهر است.
وی افزود: برای این چهار پروژه بیمارستانی، در مجموع بالغ بر یک هزار میلیارد تومان اعتبار جذب شده و تلاش میکنیم در کوتاهترین زمان ممکن به بهرهبرداری برسند.
از سالها پیش جبران عقبماندگی اردبیل در حوزه سلامت با کمک خیرین مطرح بوده و به نتایج خوبی هم در استان اردبیل رسیده است و در آخرین اقدام خیرین نیز بیمارستان تاریخی اردبیل جانی تازه گرفت.
همچنین طبق اذعان مسئولان در کنار کارکرد درمانی پیشنهادهایی برای تبدیل ساختمان تاریخی فاطمی به موزه سلامت استان مطرح بوده، اما فعلاً با توجه به نیاز درمانی مردم و نقش حیاتی بیمارستان، چنین طرحی در اولویت قرار نگرفته است.