به گزارش خبرگزاری بسیج ایلام،سردارسید صادق حسینی فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام در نشست قرارگاه علمالهدی در سالن فرزانگان دانشگاه ایلام گفت: فعالیت گروههای جهادی دانشجویی، مسئله آموزش و برنامهریزی برای اربعین از جمله موضوعاتی هستند که در فرصت باقیمانده تابستان باید مورد توجه دانشگاهها قرار گیرد.
وی در ادامه افزود: اولاً باید تلاش کنیم تا نسبت به دورههای گذشته، افزایش مشارکت دانشجویان را شاهد باشیم، چه در بخش برادران و چه خواهران؛ دوم، توجه ویژهای به دانشجویان تازهوارد در قالب اردوهای جهادی، فعالیتهای معرفتی و در زمینه اربعین داشته باشیم.
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام گفت: مسئله فرهنگی و جهاد تبیین نکته مهم دیگری است که هم برای اعضای این قرارگاه و هم برای دانشجویانی که به آنها مراجعه میکنند، باید مورد توجه قرار گیرد.
وی بیان داشت: ما باید روشن کنیم که دشمن با اصل علم در کشور ما مخالف است. مخالفت آنها فقط با دانش هستهای نیست؛ بلکه با پیشرفت علمی ایران به صورت کلی دشمنی دارند. باید چهرههای علمی و شهدای دانشمند خود را به جامعه بشناسانیم. متأسفانه تعداد اندکی از تصاویر و زندگینامههای این شهدا در دسترس است؛ در حالی که دشمن آنها را شناسایی کرده و به شهادت رسانده است.
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت تبیین فلسفه جهاد و مقاومت، بیان کرد: این مفاهیم باید هم برای جامعه دانشگاهی و هم برای مراجعهکنندگان به روشنی تبیین شود. امروز بیش از هر زمان دیگری به وحدت، انسجام ملی و دفاع از کشور و ارزشهای دینی نیاز داریم. دشمن تلاش میکند در صفوف مردم شکاف ایجاد کند. ما باید انسجام ملی را حفظ و تقویت کنیم.
وی در ادامه با اشاره به حمله اخیر دشمن به کشور، تصریح کرد: دشمنان ما با دستاویز قرار دادن موضوع هستهای، بهانه لازم برای تجاوز را فراهم کردند؛ در حالی که ایران عضو NPT بود و به همه تعهدات خود در برجام عمل کرده بود. برخلاف ادعاهای دشمن، ایران هرگز به سمت سلاح هستهای نرفته و فعالیتهایش همواره تحت شدیدترین بازرسیهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی بوده است.
سردار حسینی در ادامه گفت: دشمنان با طراحی جنگ اخیر، اهداف مشخصی را دنبال میکردند؛ از جمله: تثبیت برتری صهیونیسم در منطقه، تحکیم هژمونی آمریکا، حذف جمهوری اسلامی ایران بهعنوان رقیب اصلی، از بین بردن توان موشکی ایران و نابودی زیرساختهای هستهای کشور.
وی افزود: با وجود این طراحی پیچیده و تجاوز سنگین، ملت ایران در روز نخست جنگ با حضور در خیابانها، نماز جمعهها و تداوم فعالیتهای روزمره، پشتیبانی قاطع خود را از نظام جمهوری اسلامی نشان دادند و وحدت کمنظیری در سراسر کشور شکل گرفت.
حسینی تأکید کرد: دشمن تصور میکرد با ترور فرماندهان نظامی ما، ساختار فرماندهی کشور فرو خواهد پاشید؛ اما بلافاصله جایگزینی فرماندهان شهید انجام شد و نظام دفاعی کشور بهسرعت احیا شد. بیش از ۶۰۰ موشک و یک هزار پهپاد ایرانی به سمت مواضع دشمن شلیک شد و موجهای مختلف عملیاتی شکل گرفت.
وی با اشاره به نقش رهبری در این شرایط حساس گفت: رهبر معظم انقلاب با مدیریت هوشمندانه، فرماندهی عملیات را هدایت کرده و مردم را به مقاومت دعوت کردند. در کمتر از چند ساعت فرماندهان جدید معرفی شدند، در حالی که چنین جایگزینیهایی معمولاً ماهها طول میکشد.
سردار حسینی افزود: برای اولینبار در تاریخ اشغال فلسطین، شهرهایی مانند تلآویو، حیفا و مراکز نظامی صهیونیستی هدف حمله موشکی و پهپادی قرار گرفتند. سامانههای چندلایه دفاعی صهیونیستها و آمریکا در برابر موشکهای ایرانی ناکام ماندند و بخش عمدهای از اهداف مورد اصابت قرار گرفت.
وی همچنین به ورود بیش از ۶۰ هزار زائر ایرانی از طریق مرز زمینی مهران اشاره کرد و گفت: در حین جنگ و بدون آمادگی قبلی، این عملیات انتقال عظیم با موفقیت کامل انجام شد. این نشانهای از توان اجرایی، امنیت و مدیریت بحران جمهوری اسلامی ایران است.
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) تصریح کرد: امروز جهان، حقانیت جمهوری اسلامی ایران را درک کرده است. حتی در خانه خدا صدای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل از زبان حجاج غیرایرانی طنینانداز شد.
وی تأکید کرد: اکنون وظیفه ماست که با همه امکانات، مانند شهدا از این انقلاب دفاع کنیم. باید چهرههای تأثیرگذار و شهدای بزرگی که در این راه فداکاری کردند را به نسل جدید معرفی کنیم. عاشورای ما، امروز در ایران است و زینبهای این جبهه، راویان این حقیقتاند.