وی افزود: همچنین دو کودک خردسال قرآنی علیسان جباری و طاها بهروزی نیز در این جنگ دوازده روزه از تبریز به شهادت رسیدند.
پایان گفت: این شهدای گرانقدر که در خط مقدم دفاع از میهن و ارزشهای دینی ایستادند، نمونه بارزی از تربیت قرآنی و دینی به شمار میروند. آموزههای نورانی قرآن کریم، همچون چراغ هدایتی، مسیر رشادت و معنویت را برای آنان روشن کرده بود؛ ویژگیهایی همچون توکل، بصیرت، تقوا و عشق به شهادت که در دل آنها ریشه داشت، رمز جاودانگی و محبوبیتشان است.
وی اضافه کرد: نقش مهم خانواده و محیط تربیتی دینی در شکلگیری چنین انسانهای خدایی نیز بر کسی پوشیده نیست. وقتی خانوادهها با ایمان راسخ، محبت حقیقی و اهتمام به تعلیم و تربیت قرآنی فرزندان، زمینه رشد اخلاق و معنویت را فراهم کنند، جامعهای پر از ایثارگرانی تربیت میشود که در برابر ظلم و استکبار مقاومت میکنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: شهادت این ۹ قاری و حافظ قرآن در دوره کوتاه ۱۲ روزه نهتنها افتخاری برای جامعه قرآنی بلکه سرمایهای عظیم برای حفظ و نشر فرهنگ ایثار و شهادت است. آنان ثابت کردند که قرآن تنها کتابی برای قرائت نیست، بلکه منشور زندگی، نظام تربیتی و نقشه راه همیشگی برای تمامی نسلهاست.
وی تاکید کرد: در روزگاری که جوانان به دنبال چراغ راه هستند، میتوان با تأسی به این شهیدان قرآنی نقشهای قوی و نورانی ساخت که نهتنها عبادت فردی، بلکه فداکاری اجتماعی و دفاع از حق را در خود دارد. چراغ ایمانشان همیشه تابان و یادشان گرامی باد.