۲۱ / تير / ۱۴۰۴ - 12 July 2025
17:30
کد خبر : 9697716
۱۴:۱۸

۱۴۰۴/۰۴/۱۹

بازگشایی بازارچه شاهگل پس از سالها بلاتکلیفی

فرماندار شهرستان زهک از تحقق مطالبه دیرینه مردم سیستان خبر داد و گفت: پس از سال‌ها بلاتکلیفی بازارچه شاهگل شهرستان زهک در راستای کمک به معیشت مردم بازگشایی شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج شهرستان زهک-  روح‌الله جهانتیغ فرماندار شهرستان زهک بیان کرد: پس از گذشت سال‌ها بلاتکلیفی، بالاخره بازارچه شاهگل شهرستان زهک در مرز کشور افغانستان با حضور معاون استاندار، نمایندگان سیستان، و جمعی از معتمدین و بومیان افتتاح شد؛ و مردم سیستان می‌توانند ازاین‌پس بدون واسطه از مزیت‌های این بازارچه مرزی بهره‌مند شوند.

وی افزود: طی سالیان اخیر و با شروع خشکسالی‌های سیستان، همواره مردم نجیب این منطقه مطالبه بازگشایی بازارچه‌های مرزی به‌مانند دهه‌های گذشته جهت بهره‌مندی از نعمت ارزشمند مرز، و ارتزاق از طریق بازرگانی و تجارت با کشور همسایه را داشتند که با شروع فعالیتمان به‌عنوان فرماندار این موضوع را در اولویت قرار دادیم.

جهان تیغ تصریح کرد: راه‌اندازی بازارچه مرزی شاهگل باهدف توسعه پایدار و رونق اشتغال در منطقه سیستان باتوجه‌به خشکسالی‌های بیش از ۲ دهه انجام می‌شود و منافع زیادی برای مردم منطقه به همراه خواهد داشت. خدا را شاکریم که با پیگیری‌های مستمر و نگاه ویژه استاندار سیستان و بلوچستان که پس از تنفیذ اختیارات از سوی رئیس‌جمهور محترم خود به‌صورت ویژه به این موضوع ورود کردند، توانستیم امروز مطالبه چندین ساله مردم عزیزمان را از حرف به عمل تبدیل کنیم.

فرماندار زهک در خصوص مزیت‌های این بازارچه گفت: بازارچه مرزی شاهگل در حوزه منطقه آزاد سیستان قرار دارد و ازاین‌حیث تمامی مزیت‌های منطقه آزاد از جمله معافیت‌های گمرکی را شامل می‌شود و چشم‌انداز ما این است که به‌مانند دهه‌های گذشته، سیستان را به بازارچه‌ای فعال جهت تجارت و بازرگانی بی‌واسطه مردم تبدیل کنیم که از هر گوشه کشور برای خرید کالا به این منطقه سفر کنند و با توکل بر خدا در راستای تحقق این مهم از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

وی تأکید کرد: راه‌اندازی بازارچه‌ها، شرایط و بستر مناسب برای تجار و بازرگان و دسترسی آسان به کشورهای همسایه از مزیت‌های بازارچه مرزی سیستان است و بازارچه شاهگل را به‌عنوان یکی از آماده‌ترین مکان‌های استان سیستان و بلوچستان جهت ایجاد مراودات مرزی دو سوی مرز می‌توان برشمرد.

این مسئول گفت: این بازارچه‌ها نقش مهمی در اقتصاد محلی ایفا می‌کنند و بسیاری از خانواده‌ها می‌توانند معیشت خود را از طریق فروش محصولات خود در این مکان تأمین کنند. همچنین ایجاد اشتغال برای جوانان منطقه یکی دیگر از مزایای آن محسوب می‌شود.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید