به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از مشهد مقدس؛ ماهان صفایی، مدیرکل اموال و املاک بنیاد مستضعفان خراسان رضوی و فعال مجازی اظهار کرد: رسانه به معنای رساندن است. دشمن از گذشته برنامهریزی کرده تا تفکر جامعه را تکبعدی کند و یا با استفاده از ابزار رسانه به سمتی که مدنظر خودش است، تغییر دهد.
وی با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و اتفاقت اخیر در کشور افزود: تا حدود زیادی تصور ذهنی دشمن بر این بود که در این امر موفق است؛ اما مشاهده کردیم که اسلام همیشه جلوتر است. مردم پایکار انقلاب بودند و توجهی به یاوهگوییها و دروغپردازیهایی که در برخی از رسانهها انجام میشد، نکردند.
صفایی تصریح کرد: بهطورکلی رسانه با استفاده از شیوههای مختلف از جمله فنون اقناع، تکرار، ترس و استفاده از تصویر و... سعی میکند که بر اذهان عمومی تسلط پیدا کند و ذهن افراد را به آن سمتی که خودش میخواهد بکشاند.
وی خاطرنشان کرد: دشمن کار دشمنی خود را انجام میدهد. ما باید در حوزه رسانه طوری برنامهریزی کنیم که بتوانیم به مخاطبین مختلف به لحاظ جنسیت، سطح سواد، موقعیت جغرافیایی و.. آن پیامی که مدنظر آنها است و آن پیامی که آنها میتوانند بهراحتی دریافت کنند را تولید و منتشر کنیم.
این فعال مجازی تأکید کرد: باید بصیرت رسانهای را در جامعه فراگیر کنیم؛ ازاینجهت که مخاطب رسانههایی که ما راهبری میکنیم عملاً بداند که چه پیامی را به چه میزان و به چه شکل و چطور دریافت کند. مخاطب مدنظر باید نسبت به مسائل روز در کشور شناخت پیدا کند. باید زمینه این بصیرت ایجاد شود که مخاطب هر پیامی را دریافت نکند. ضمن اینکه باید تولید پیام و تولید محتوا به مخاطب آموزش داده شود.
وی بیان کرد: هنگامی که مخاطب تولیدکننده یک محتوا میشود، سپس خودش مطالبهگر موضوعات مختلف نیز میشود. دیگر صرفاً یک مصرفکننده نیست که هر مطلبی را قبول کند و بپذیرد و پیامی را مصرف کند. خودش تولیدکننده است و حرف برای گفتن دارد. فقط شنونده نیست و وقتی حرف برای گفتن دارد، عملاً هر پیامی را نخواهد پذیرفت.
خبرنگار: محدثه رأفتی خداپرست