۱۲ / فروردين / ۱۴۰۴ - 01 April 2025
13:52
کد خبر : 9671695
۱۶:۳۲

۱۴۰۳/۱۲/۱۱

تأثیرگذاری تغذیه و بررسی شرایط جسمی در بهره وری مناسب از ماه رمضان

شاهرود_ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود گفت: تغذیه و بررسی شرایط جسمی افراد در بهره وری مناسب از ماه ضیافت الهی بسیار تاثیرگذار است.

تأثیرگذاری تغذیه و بررسی شرایط جسمی در بهره وری مناسب از ماه رمضانبه گزارش خبرنگار بسیج، محمدحسن امامیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در جمع نمازگزاران آخرین جمعه ماه شعبان در حسینیه اعظم مدرسه قلعه این شهر اظهار کرد: بررسی وضعیت جسمانی برای همشهریانی که بیماری زمینه‌ای یا مزمن دارند تا قبل از ورود به ماه مبارک رمضان ضرورت دارد چرا که به عنوان مثال، بیماری‌های فشار خون بالا و دیابت در افراد زیادی نیاز به بررسی‌های پزشکی و تنظیم دارو‌ها دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به اینکه یکی از مهمترین نکات قابل رعایت در هنگام افطار پرهیز از خوردن نوشیدنی‌های خنک و سرد است، تاکید کرد: دستگاه گوارش روزه داران ساعت‌های طولانی کمترین فعالیت را داشته و باید با نوشیدنی‌های ولرم، چای کم رنگ سوپ ها، خرما و غذای سبک افطار کرد. همچنین به استفاده از مایعات کافی بین افطار و سحر تاکید کردند.

امامیان افزود، همزمانی سال نو در این ایام مبارک ایجاب می‌کند که همگان در دید و بازدید‌های نوروزی از پرخوری بعد از افطار پرهیز کنند؛ و از مصرف زباد نمک، آجیل شور، غذا‌های چرب و دیر هضم، به جد پرهیز نمایند.

وی با ارائه آمار کشته‌ها و مصدومین حوادث ترافیکی به پویش «نه به تصادفات» اشاره کرد و از همگان خواست با رعایت قوانین و مقررات رانندگی، پرهیز از رانندگی ناایمن، تذکر به رانندگان و موتورسوارانی که مقررات را رعایت نمی‌کنند، محیطی ایمن برای خود و مهمانان نوروزی فراهم کنند. گفتنی است این پویش تا ۱۵ فروردین در سراسر کشور در حال اجرا است.

علي عامري
خبرنگار: علي عامري

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید