به گزارش خبرنگار بسیج، حمید آقا بیکی معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود از گزارش خسارت سرمازدگی بهاره به محصولات باغی و زراعی شهرستان شاهرود خبر داد و افزود:یکی از مهمترین خسارتهای ناشی از عوامل جوی و اقلیمی، سرما و یخبندان است که باعث صدمه به محصولات باغی و زراعی میگردد.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین خسارت به محصولات باغی در فصل بهار و در زمان باز شدن جوانه ها، گلدهی و تشکیل میوه رخ میدهد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان شاهرود تصریح کرد: در این شهرستان بیشترین خسارت ناشی از سرمازدگی بهاره در محصول زردآلو بوده که همه ساله در مناطق مختلف این شهرستان خسارتهای جبران ناپذیری به باغداران وارد میگردد.
آقا بیکی افزود:کاهش شدید دما از پنجم لغایت هفتم فروردین ماه ۱۴۰۴ و دمای زیر صفر درجه باعث خسارت شدید به محصولات باغی شامل زردآلو و بادام در سطح ۵ هزار و ۳۶۰ هکتار و محصولات زراعی شامل گندم و جو در سطح ۲ هزار هکتار شده است.
وی افزود:میزان خسارات وارد شده ناشی از سرمازدگی در محصولات باغی بین ۳۰ تا ۱۰۰ درصد و محصولات زراعی بین ۱۰ تا ۱۰۰ درصد میباشد.