به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، امیر فرجام، در یادواره شهدای مقاومت و گرامیداشت سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی در نهاوند ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای شهرستان نهاوند، از شهدای دفاع مقدس تا شهدای مدافع حرم، به عنوان الگوهای شاخص شهرستان یاد کرد و گفت: شهدا، ستارگان درخشان آسمان ایثار و فداکاری هستند که با نثار جان خود، درس بزرگی از عشق، ایمان و ازخودگذشتگی به ما آموختند.
وی افزود: شهدا، نه تنها قهرمانان یک ملت، بلکه الگوهای جاودانهای هستند که با خون خود، نهال آزادی و عزت را آبیاری کردندآنان، با عبور از تعلقات دنیوی، به بالاترین درجات معنوی دست یافتند و با شهادتشان، راهی روشن برای آیندگان گشودند.
رزمنده و یادگار و راوی حماسههای جاودانه دفاع مقدس تصریح کرد: نام و یاد شهدا، همواره در قلبها و اذهان ما زنده خواهد ماند و الهامبخش نسلهای بعدی خواهد بود تا با پیروی از راه آنان، برای سربلندی و پیشرفت کشور، جانفشانی کنند؛ شهدا، نمادهای ایثار و ازخودگذشتگی، و میراث داران حقیقی ارزشهای والای انسانی هستند.
وی با اشاره به حماسه ۹ دی سال ۱۳۸۸، بصیرت مردم استان همدان و شهرستان نهاوند را ستود و بیان کرد: در فتنه سال ۸۸، چالشهایی در ولایتمداری مردم و خدشهدار کردن فرهنگ ایثار و شهادت به وجود آمد، اما حضور رهبر انقلاب باعث بصیرت بیشتر مردم و ایثار مضاعف برای حفظ نظام شد.
فرجام تاکید کرد: عامل موفقیت مردم در دوران دفاع مقدس، ولایتمداری همه جانبه از ولی فقیه بود و این بصیرت برای مقابله با تهاجمهای مختلف دشمن در تمام زمانها باید ادامه داشته باشد.
وی حضور بهموقع مردم استان همدان و شهرستان نهاوند در صحنه در حماسه سال ۸۸ را عامل شکست دشمن و پیروزی ملت و کشور دانست و اظهار کرد: مردم همیشه بیدار استان همدان و شهرستان نهاوند همچون سالهای پیش از انقلاب بیدار بودند و اجازه ندادند دشمنان با تفرقهافکنی و توطئه به نقشههای شومشان برسند.
راوی حماسههای دفاع مقدس از جایگاه والای بانوان و مادران شهدا تقدیر کرد و گفت: عامل موفقیت و پیروزی در دفاع مقدس، تلاشهای مادرانه و تربیتهای شما مادران بوده است، که از دید مقام عظمای ولایت پنهان نماند و بارها در سخنان خود از بانوان نهاوند یاد کردند.
وی با اشاره به تزلزل جایگاه مادر در کشورهای غربی، از بانوان خواست تا همواره در مسیر انقلابی و فاطمی ثابتقدم بمانندو بیان داشت : عامل موفقیت هر جامعهای، بیش از هر چیز، در نوع تربیت فرزندان آن نهفته است. تربیت فرزندانی با الگوگیری از شخصیتهای بزرگ تاریخ اسلام، بهویژه حضرت فاطمه زهرا (س) و حضرت زینب کبری (س)، میتواند جامعهای پویا، بالنده و سرشار از ارزشهای انسانی را رقم بزند.
فرجام افزود: تربیت فاطمی، یعنی تربیت فرزندانی با ایمان راسخ، اخلاق نیکو، فداکاری و ولایتمداری، که در مسیر حق و عدالت ثابتقدم باشند و تربیت زینبی، یعنی پرورش فرزندانی شجاع، صبور، آگاه و مدافع ارزشها، که در برابر ظلم و ستم ایستادگی کنند و پیامآور حقیقت باشند. جامعهای که فرزندانش با این الگوها تربیت شوند، جامعهای خواهد بود که در آن، کرامت انسانی، عدالت اجتماعی و پیشرفت معنوی و مادی، در بالاترین سطح ممکن قرار دارد.
وی تصریح کرد: بنابراین، تربیت فرزندان فاطمی و زینبی، نه تنها یک وظیفه دینی و اخلاقی، بلکه کلید اصلی موفقیت و سربلندی هر جامعهای است و عامل موفقیت یک جامعه، تربیت فرزندان فاطمی(س) و زینبی(س) است.
این رزمنده دفاع مقدس با بیان اینکه الگوی شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم، تفکر عاشورایی و حسینی بوده است، به بیان خاطرات خود در دوران دفاع مقدس پرداخت و به رشادتها، فداکاریها، ایثار و از خودگذشتگیهای شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم در سوریه و عراق اشاره کرد و به بیان ایثارگریهای مدافعان حرم در سوریه پرداخت.
انتهای پیام/