نان و هدایای مردمی برکت سفره افطار رزمندگان
تقی صفایی از رزمندگان دوران دفاع مقدس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج گفت: روز ها و شبهای ماه مبارک رمضان در جبهه ها به خاطر فضای ملکوتی اش عزیز و پر طرفدار بود و کسی به فکر زمان افطار نبود.
وی در خصوص حال و هوای رمضان در جبهه های دفاع بیان کرد: شور و شوق زیادی در این ماه مبارک در فضای جبهه حاکم می شد به نحوی که هر رزمنده می خواست نهایت استفاده را از سحر و شب های این ماه ببرد.
صفایی اضافه کرد: با توجه به فرهنگ ایثار و شهادت هر کس فکر می کرد شاید این آخرین ماه رمضانش باشد و این معنویت را چندین مضاعف می کرد .
وی با بیان اینکه آن شور و اشتیاق با حال و هوای امروز بسیار فرق دارد و تکرار شدنی نیست افزود: کسی به فکر زمان افطار و تهیه غذای مخصوص و مقوی نبود و معمولا سفره افطار از غذاهایی که مردم از روزی ساده خودشان که در وسع آن ها بود و برای برای جبهه ارسال می کردند تشکیل می شد.