خبرگزاری بسیج، رقیه غلامی؛ دهه فجر اوج شکوه ملتی است که مردان و زنان ایران اسلامی از کوچک و بزرگ، پیر و جوان در تبلور آن پا به پای هم آمدند و همراه و همدل با گذر از فراز و نشیب های روزگار در برابر طاغوت ایستادند.
مردمی که با صلابت خود کوه ها را به رشک واداشته و با لبیک به پیر مرادشان به جهانیان ثابت کردند که با نثار جان خویش پایبند همه ارزش های اسلامی و انقلابی هستند که امام خمینی(ره) آن را به تاسی از فرهنگ عاشورا به امت خویش آموخت که هرگز زیر لوای جور و ستم سرخم نكنند.
خبرگزاری بسیج به بهانه گرامیداشت یاد و خاطره این دلاور مردان و شيرزنان ایرانی، در وسع خود در این ماه برگی از تقویم زندگی شهدا را ورق می زند که در اعتلای انقلاب اسلامی با نثار خون خود، حیات دوباره به تاریخ پر افتخارمان بخشیدند.
شهید جلیل حبیبی دوم خرداد 1336 در روستای سقین سرا بستان آباد به دنیا آمد ولی به علت وضع اقتصادی خانواده نتوانست به مدرسه برود و در کنار پدرش که رعیت بود به کار کشاورزی و دامپروری مشغول شد.
با مهاجرت به تبریز در سن 18 سالگی و سکونت در خیابان امامیه این بار به کار فروشندگی در کنار پدرش پرداخت و پس از گذشت چند سال و ازدواج، در کنار پدر زنش(دایی اش) در پاساز گلستان به کار فرش فروشی روی آورد.
وی با کار در بازار و فعالیت در مسجد محمدتقی(ع) امامیه، وارد جریان انقلاب شد به طوری که اعلامیه های امام را مخفیانه به نقاط مختلف می برد.
شهید حبیبی روزی که در مسجد قزلی بازار تبریز که برای محافظت از آیت الله قاضی نگهبانی می داد هدف گلوله ماموران رژیم پهلوی قرار گرفت و به شهادت رسید و پیکرش مخفیانه به دست ماموران در قبرستان امامیه دفن و پس از آن به خانواده اش اطلاع داده شد.