به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی اسلامشهر در این همایش ضمن بیان اینکه از هیچ حمایت دولتی برخوردار نبوده و کار خود را از یک جلسه روضهخوانی چند نفره در یکی از منازل شروع کرده و به دلیل عدم همراهی مساجد و نهادها، بدون کوچکترین سرمایه اولیهای اقدام به ساخت مسجد در حاشیه واوان کردهاند، به بیان نمونههای کارآفرینی در هیئت یا مهدی (ع) مسجد موسی بن جعفر علیهماالسلام واوان پرداخت.
حجت الاسلام سید حسین موسوی با بازخوانی بیانات ۱۴۰۰.۰۱.۰۱ مقام معظم رهبری مبنی بر سوق دادن نیروها و ظرفیتهای فعال در کمکهای مومنانه ایام کرونا به بحث تولید و کارآفرینی افزود به عنوان یک هیئت از حدود یکصدهزار هیئت ثبت شده در کشور، در لبیک به فرمان رهبری اقدام به جذب سرمایههای خرد مردمی (پول نقد، طلا و... هر سهم به ارزش ۵ میلیون تومان) نموده و ۵۰۰ راس گوسفند خریداری و پروار نمودهاند.
وی با تاکید بر لحاظ اقتضائات هر محدوده و استان در طراحی و اجرای طرحهای کارآفرینی افزود طرحهایی مانند جمع آوری از مبدأ و بازیافت زبالهها که با عنوان طلای سیاه از آن یاد میشود در هر اقلیمی قابل اجراست.
حجت الاسلام سید حسین موسوی، فعالیتهای شاخص و موفقی در زمینه کارآفرینی در هیأت یا مهدی (ع) تهران دارد.
بستهبندی و فروش چای ایرانی با عنوان «چای روضه»، جایگزینی چای با دمنوش در هیئت و فروش دمنوشها، جمعآوری و بازیافت زبالههای قابل بازیافت با درآمد ماهانه ۳۰میلیون تومان، عرضه کفش استکبارستیزی پیادهروی اربعین، کاشت ۵۰۰۰ اصله درخت زیتون، فروشگاه محصولات ایرانی عفاف و حجاب، و ... از اقدامات موفق این هیئت است.
تولید خشکاله از زبالهها و دورریز میوهها برای تامین غذای دام، جدیدترین فعالیت در دست اقدام این هیئت است.