مطالبه بازنشستگان قزوین از مسوولان:
معیشت مردم را تضمین کنید/ هجوم تورم به سفرههای خالی
بازنشستگان تامین اجتماعی، در ایام پیری هم غصه نان شب رهایشان نمیکند. دولتها و مجلس موظفند قوانین را اجرا و موانع سد راه عدالت را بردارند که تورم به سفرههای خالی مردم هجوم نیاورد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، تامین اجتماعی به عنوان یک سازمان مردم نهاد که از پول بیمه کارگران گردش مالی خویش را تامین میکند و با افزایش سرمایه این نهاد سهام برخی شرکتها به این سازمان تحت عنوان شرکتهای شستا واگذار گردید تا بتواند با درآمد زایی مناسب خدمات مناسبی را به قشر کارگر ارائه دهد. دولت بزرگترین بدهکار تامین اجتماعی با ۳۳۰ هزار میلیارد تومان بزرگترین عامل در جهت تضعیف معیشت کارگران و بازنشستگان میباشد.
جایی که عدالت نیست
تورم، با شاخص روزانه و ماهانه در حال شتاب بوده، اما کارگران هرگز طعم همسان سازی حقوق و عدالت را تجربه نکردند. دولتها با تعیین تکلیف برای سرمایه کارگران که در ایام جوانی پس انداز تا در پیری عصای دستشان شود، با عدم اجرای قانون و دست اندازی به ضعیفترین قشر جامعه همواره ناراضی نگه داشتن موتورمحرکه تولید کشور را دستور کار قراردادند و هیچ توجهی به مشکلات و هزینههای اجتماعی سیاسی اقتصادی فرهنگی آن نکردند.
کسی که ۳۰ سال در محیطهای آلوده با سخت گیریهای فراوان و بهره کشی، روزگار را سر میکند به امید آرامش در روزهای پیری است تا بتواند سربار دیگران نشود. شایسته نیست برای نان شب و سفره خانواده در استرس همیشگی قرار گیرد. عدالت در حقوق کارگران باید رعایت شود، وقتی یک کارگر و کارمند در شرکت نفت کار میکند یا کارمند فلان اداره است ۲ تا ۳ برابر یک کارگر ساده حقوق میگیرد و یک دهم سختی محیط کاری کارگران را ندارند. در تجمع امروز بازنشستگان تامین اجتماعی مقابل سازمان برنانه بودجه استان قزوین در خصوص وضعیت معیشتی خود با بسیج مطالبی را بیان کردند که از نظر مخاطبین میگذرد.
همسان سازی حقوق، اجرای قانون سه گانه
خانم احمدی یکی از بازنشستگان تامین اجتماعی به خبرنگار بسیج میگوید: ۳۰ سال در سختترین شرایط با حداقل دستمزد کار کردیم و بیشترین فشار روحی و جسمی را کارگران برای منافع کارفرمایان تحمل کردند به امید اینکه در حاکمیت اسلامی با تکیه بر عدالت بتوانیم رفاه نسبی و زندگی آبرومند را تجربه کنیم تا در ایام پیری حداقل هزینه لازم برای زندگی را داشته باشیم.
او تصریح کرد: در سن بازنشستگی فرزندان و نوه ها، عروس و داماد به اجتماع خانواده یک فرد بازنشسته افزوده میشوند، سفره آنها گستردهتر میشود، اما هیچ تناسبی بین معیشت و درآمد وجود ندارد. ما انتظار داریم هرکس میتواند کمک کند در جهت تحقق عدالت، کار قانونی و خداپسندانه انجام دهد.
احمدی در ادامه میگوید: همسان سازی حقوق، اجرای قانون سه گانه، پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی برای ارتقا سطح معیشت کارگران از درخواستهای قانونی ماست، سازمان برنامه بودجه در تخصیص منابع به تامین اجتماعی فکری اساسی کند.
قانون را اجرا کنید هزینهها کمرشکن است
تبریزیان یکی دیگر از بازنشستگان میگوید: هزینههای زندگی سرسام آور بالا رفته است، هزینه درمان در ایام پیری برای ما سنگین است، بیمههای تکمیلی گزینشی بیماریها را تحت پوشش قرار میدهند، چرا کسی توجه نمیکند، اگر با این سن و سال مجبور شدیم دست به تجمع بزنیم به خاطر فشار معیشت و اقتصادی بوده که با سیلی صورت خود را سرخ میکنیم.
او با گلایه مندی از مسئولان میگوید: افرادی که امروز تجمع کردند نه ضد انقلاب هستند نه عامل کسی، همان جوانان دیروز هستند که جلوی دنیا ایستادند و با خون خویش وفاداری خود را ثابت کردند، امروز که دوران کهولت و پیری را تجربه میکنیم نیاز به گدایی و صدقه نداریم، اگر حق ما را بدهند و قوانین را اجرا کنند مشکلات مرتفع میشود.
دولت و مجلس وارد شوند
به گزارش بسیج، قشری که بزرگترین درد و رنج جامعه و بیشترین زحمت اقتصاد و تولید را تحمل میکند از دسترنج خود کمترین بهره را میبرد. انقلاب کردیم تا پا برهنگان و مستضعفان را سامان دهیم، هر کس بتواند کاری برای ضعفا انجام دهد کوتاهی نکند. حاکمان موظف هستند نان و رفاه، امنیت مردم را تامین کنند و اگر قشری برای نان شب فریاد زد بدانیم در گوشهای از این خاک کاخهایی بنا شده است تا خانههای زیادی را ویران کند. از مجلس شورای اسلامی بابت عمل نشدن به قانون میخواهیم برای اقامه حق موانع را برطرف کند.
دولت با ۷ برابر کردن قیمت ارز، ۸ برابر کردن قیمت سکه، افزایش مالیات و تعرفه ها، چند برابر شدن درآمد ناشی از خدمات دولتی سود فراوانی به جیب زده است و بانک مرکزی بیشترین سود را از آشفتگی ارز و طلا به دست آورد. به جای ریخت و پاش ۱۸ میلیارد دلار ارز به نور چشمیها بهتر است به قشر مستضعف جامعه از جمله بازنشستگان توجه شود.
۱۰۰۲/گزارش ویژه