وی خاطر نشان کرد: کاربرد ترکیبی این دو واژه و قرار گرفتن آنها را در کنار یکدیگر می تواند بیان کننده وفاق رفتاری و کلامی باشد که این مفهوم یکی از شاخصه های مهم در مکتب سیاسی امام خمینی(ره) است.
عدالتی شربیانی یادآور شد: در منطق امام(ره) وحدت و همدلی یکی از دو رکن اساسی در پیروزی انقلاب اسلامی ملت ایران و همچنین بقا و مانگاری آن است که امام خمینی(ره) این موضوع را یکی از الطاف الهی می داند و رمز این پیروزی وحدت کلمه است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه امام سجاد(ع) قزوین با بیان اینکه رمز پیروزی انقلاب اسلامی وحدت کلمه بود، اذعان داشت: ما باید وحدت را حفظ کنیم یعنی هرکسی در هر مقامی که هست به این امر مهم عمل کند که به نوعی همدلی و همزبانی در جامعه اجرا خواهد شد.
وی گفت: حضرت امام خمینی(ره) ویژگی ممتازی داشت که به واسطه آن توانست رهبری محبوب در راس نهضت اسلامی ملت ایران قرار گیرد و برای آیندگان نیز به الگویی در حوزه رفتار سیاسی و اجتماعی تبدیل شود.
عدالتی شربیانی ابراز کرد: یکی از ویژگی های ممتاز ایشان مشی اعتدال و میانه روی در حوزه توجه است که اعتقاد به جامعیت اسلام ناب محمد (ص)، اعتقاد به اسلام ناب محمد (ص) در برابر اسلام تحجر و اسلام التقاط، اصالت قائل شدن برای جایگاه عقل در فهم دین، توجه به مقتضیات زمان در فهم و پیاده سازی دین، اعتقاد به جایگاه رفیع مصلحت در مدیریت نظام اسلام و جامع الاطراف بودن شخصیتی و اشراف علمی بر فقه، عرفان، فلسفه و سیاست از مهمترین شاخص های اعتدال در منطق امام خمینی(ره) بود.
4001/پ30/ب