۲۴ / تير / ۱۴۰۴ - 15 July 2025
16:47
کد خبر : 9698447
۱۱:۳۲

۱۴۰۴/۰۴/۲۴

همکاری مشترک سازمان بسیج علمی و معاونت امور استان‌های صدا و سیما برای معرفی ظرفیت‌های علمی و فناوری کشور

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در نشستی با معاون امور استان‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در موضوع ظرفیت‌های دو سازمان برای همکاری‌های مشترک گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری، دکتر روح‌اله رضوی‌نژاد رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری و هیئت همراه شامل جانشین سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری و مسئول روابط عمومی این سازمان، با حضور در دفتر دکتر کیخا معاون امور استان‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در نشستی در موضوع ظرفیت‌های دو سازمان برای همکاری‌های مشترک گفتگو کردند.

همکاری مشترک سازمان بسیج علمی و معاونت صداوسیمای استان‌ها برای معرفی ظرفیت‌های علمی و فناوری کشور

در این نشست بر لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای نقش‌آفرینی بیشتر مردم و تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص هویت بخشی به جوانان و بسیج علمی با جهاد علمی در مسیر تحقق مرجعیت علمی زمینه‌ساز  تمدن‌ نوین اسلامی تاکید شد.

رضوی‌نژاد در این دیدار جزییاتی از طرح نهضت و خیزش جدید علمی این سازمان را مطرح کرده و افزود: کتابچه نهضت و خیزش جدید علمی سعی دارد با ارائه طرح‌های مختلف بستری برای نقش‌آفرینی مردم آماده می‌کند.

این استاد دانشگاه در ادامه به بیان اصلی‌ترین و کلیدی‌ترین رویکردهای سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری پرداخته و از جمله آن «شبکه‌سازی، جریان‌سازی، گفتمان‌سازی»، «تقویت بنیه و تربیت کادر تراز انقلاب اسلامی » و « تولید دانش و فناوری‌های نوین و تمدن‌ساز و اقتدارآفرین» را نام برد.

همکاری مشترک سازمان بسیج علمی و معاونت صداوسیمای استان‌ها برای معرفی ظرفیت‌های علمی و فناوری کشور

وی به عنوان یکی از نمونه‌های موفق، طرح نخبه‌پروری شهید احمدی روشن را تشریح کرده و از وجود ۱۶۶ مجموعه نخبه پرور مردمی در سراسر کشور سخن گفت و اظهار امیدواری کرد این تعداد به  ۸۰۰ مجموعه خواهد رسید.

معرفی رویداد ملی سدرا و طرح امام صادق علیه‌السلام موضوع دیگر صحبت‌های دکتر رضوی‌نژاد بود.

این استاد دانشگاه همچنین به وجود ۱۰۱۸ شرکت در مجموعه بسیج علمی اشاره کرد و از حمایت‌های صورت گرفته سخن گفته.

دکتر علیرضا کیخا معاون امور استان‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران نیز در این نشست و گفتگوی صمیمانه از ارتباط و تعامل با بسیج علمی و آشنایی بیشتر با ظرفیت‌های این نهاد اظهار خشنودی کرده و به ظرفیت‌های رسانه ملی اشاره کرد. 

وی از وجود مراکز رشد صدا و سیما در استان‌ها سخن گفت و برخی ظرفیت‌های رسانه‌‌ ملی در مسیر گفتمان‌سازی، امید آفرینی و نقش آفرینی مردمی را برشمرد. 

دکتر علیرضا کیخا همچنین به خلق ایده‌های جدید در عرصه رسانه در حوزه‌های مختلف و ضرورت استفاده از فناوری‌های جدید در  تولیدات رسانه‌ای تاکید کرد.

وی همچنین از فرآیند «رویت تا روایت» سخن گفت و بر لزوم روایتگری صحیح رسانه از انقلاب اسلامی و  دفاع مقدس تاکید کرده و به نقش بی‌بدیل مردم در این حوزه اشاره کرد.

معرفی ظرفیت‌های ارتباطی و تعاملی صدا و سیما با ۳۳ شبکه و زیست بوم استان‌ها، ارائه برنامه و اقدامات رسانه‌ای مرتبط و تولیدات تلویزیونی از روایت پیشرفت‌‌ها از دیگر موضوعاتی بود که کیخا به آن اشاره کرد.

در این نشست مقرر شد ظرفیت‌های هر دو سازمان برای همکاری مشترک در زمینه معرفی هر چه بیشتر دستاوردهای علمی، پژوهشی و فناوری، چهره‌ها، شرکت‌های فعال، صنایع خلاق، طرح‌ها و ظرفیت‌های مردمی در این حوزه معرفی شده و برنامه‌ریزی برای روایتگری از ظرفیت‌های انسانی، سرزمینی و منطقه‌ای ایران اسلامی در حوزه علم و فناوری با بهره‌برداری از توانمندی‌های شبکه‌های استانی صداوسیما صورت گیرد.

حمایت از میکرورسانه‌ها، ایجاد محافل اندیشه‌ورزی، معرفی مفاخر و نخبگان استانی و هم‌افزایی از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مطرح شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید