حجت الاسلام معصوخانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان با اشاره به جایگاه رفیع حضرت اباعبداللهالحسین (ع) و فلسفه قیام عاشورا، بر اهمیت تولی و تبری بهعنوان دو رکن مهم از فروع دین تأکید کرد و با بیان اینکه زیارت عاشورا اوج تجلی تولی و تبری در معارف شیعه است، اظهار کرد: مرحوم ملاعلی معصومی برای استجابت دعا، قرائت ۱۳۵ مرتبه زیارت عاشورا یا صلوات خاص حضرت زهرا (س) را توصیه کردهاند.
وی با استناد به حدیث نبوی «إن الحسین مصباح الهدی و سفینة النجاة» گفت: تمام ادیان الهی منتظر منجی هستند و عزاداری بر سیدالشهدا(ع) مقدمهساز ظهور حضرت ولیعصر (عج) است.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به برخی برداشتهای نادرست از نهضت عاشورا، به نقد دیدگاه نویسنده کتاب «شهید جاوید» پرداخت و ابراز کرد: امام حسین (ع) برای حکومت یا حتی صرفاً برای شهادت قیام نکرد، بلکه هدف اصلی ایشان احیای امر به معروف و نهی از منکر و بازگرداندن معالم دین به مسیر اصلی خود بود.
وی با ذکر خطبه کوبنده امام حسین (ع) پیش از مرگ معاویه، به انحرافات گسترده دوران یزید اشاره و خاطرنشان کرد: امام نمیتوانست ببیند که فردی چون یزید با آن همه فسق و فجور، بر مسند خلافت اسلامی تکیه بزند؛ بنابراین سکوت در برابر چنین شرایطی برای ایشان ممکن نبود.
معصوخانی با اشاره به توصیه محمدبنحنفیه به امام حسین (ع) مبنی بر ترک سفر کربلا، گفت: سیدالشهدا(ع) پس از مناجات با پیامبر اکرم (ص) در کنار قبر شریف ایشان، با یقین قلبی به سمت عراق حرکت کرد؛ حرکتی که مأموریتی الهی برای اقامه حق و نهی از باطل بود.
انتهای پیام/