۲۳ / خرداد / ۱۴۰۴ - 13 June 2025
11:59
کد خبر : 9693882
۰۸:۲۴

۱۴۰۴/۰۳/۲۲

برداشت زردآلو در سیستان و بلوچستان

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از برداشت حدود هفت هزار تن زردآلو از اردیبهشت ماه تاکنون از سطح باغات این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان - سعید نارویی گفت: ۹۶۵ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت زردآلو اختصاص دارد که از این میزان ۹۰۸ هکتار بارور و ۵۸ هکتار غیربارور است.

وی ادامه داد: برداشت زردآلو از اواخر اردیبهشت‌ماه آغاز و تا اواسط تیرماه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت ۱۰ هزار و ۵۵۵ تن زردآلو در این استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.

وی بیان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب منطقه زردآلو‌های تولیدشده در این منطقه از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردارند و علاوه بر مصرف تازه‌خوری بخشی از آن نیز برای تولید خشکبار و سایر فرآورده‌های غذایی استفاده می‌شود.

این مقام مسئول بیشتر شهرستان‌های تولید کننده زردآلو را تفتان، خاش، میرجاوه و زاهدان ذکر کرد، و گفت: بیشترین زردآلوی تولیدی سیستان و بلوچستان از نوع شکرپاره، قرمز شاهرود و ارقام مرغوب محلی است.

گفتنی است، زردآلو سرشار از ویتامین، بتاکاروتن و مواد معدنی مانند پتاسیم و آهن است و مصرف آن در تقویت سیستم ایمنی، سلامت بینایی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کاهش کلسترول خون و کمک به سلامت پوست و مو بسیار موثر است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید