به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان - سعید نارویی گفت: ۹۶۵ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت زردآلو اختصاص دارد که از این میزان ۹۰۸ هکتار بارور و ۵۸ هکتار غیربارور است.
وی ادامه داد: برداشت زردآلو از اواخر اردیبهشتماه آغاز و تا اواسط تیرماه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت ۱۰ هزار و ۵۵۵ تن زردآلو در این استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
وی بیان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب منطقه زردآلوهای تولیدشده در این منطقه از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردارند و علاوه بر مصرف تازهخوری بخشی از آن نیز برای تولید خشکبار و سایر فرآوردههای غذایی استفاده میشود.
این مقام مسئول بیشتر شهرستانهای تولید کننده زردآلو را تفتان، خاش، میرجاوه و زاهدان ذکر کرد، و گفت: بیشترین زردآلوی تولیدی سیستان و بلوچستان از نوع شکرپاره، قرمز شاهرود و ارقام مرغوب محلی است.
گفتنی است، زردآلو سرشار از ویتامین، بتاکاروتن و مواد معدنی مانند پتاسیم و آهن است و مصرف آن در تقویت سیستم ایمنی، سلامت بینایی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کاهش کلسترول خون و کمک به سلامت پوست و مو بسیار موثر است.