به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، متن خطبه حجت السلام والمسلمین رادمرد امام جمعه ماهدشت، مبنی بر تقوا الهی، رحلت امام خمینی (ره)، عید سعید قربان و مسائل شهری و منطقهای، به شرح زیر است:
اگر به حکمت مندرج در عید قربان توجه شود، خیلی از راهها برای ما باز میشود.
در عید قربان یک قدردانی بزرگ الهی نهفته است از پیامبر برگزیدهی حضرت حق، حضرت ابراهیم (علیهالسّلام) که آن روز ایثار کرد.
بالاتر از ایثار جان، در مواردی ایثار عزیزان است.
او در راه پروردگار، به دست خود عزیزی را قربان میکرد؛ آن هم فرزند جوانی که خدای متعال بعد از عمری انتظار، در دوران پیری به او داده بود؛ که فرمود: «الحَمدُ لِلَّهِ الَّذی وَهَبَ لی عَلَى الکِبَرِ إِسماعیلَ وَإِسحاقَ ۚ إِنَّ رَبّی لَسَمیعُ الدُّعاءِ».
خدای متعال این دو پسر را در دوران پیری، لابد بعد از یک عمر انتظار و اشتیاق، به این پدر داده بود؛ امید فرزند هم دیگر بعد از آن نداشت. سید شهیدان همهی عالم، حضرت اباعبداللَّهالحسین (علیه الصّلاة و السّلام) – که خود مظهر ایثار و مظهر شهادت است – در دعای شریف عرفه از این حادثه یاد میکند؛ «وَ مُمْسِکَ یَدَیْ إِبْرَاهِیمَ عَنْ ذَبْحِ ابْنِهِ بَعْدَ کِبَرِ سِنِّهِ وَ فَنَاءِ عُمْرِهِ»؛ این در دعای مبارک امام حسین در عرفه است که دیروز مؤمنین موفق شدند، این دعا را خواندند.
این ایثار و این گذشت، یک نماد است برای مؤمنانی که میخواهند راه حقیقت را، راه تعالی را، راه عروج به مدارج عالیه را طی کنند.
بدون گذشت، امکان ندارد. همهی امتحانهائی که ما میشویم، در واقع نقطهی اصلیاش همین است؛ پای یک ایثار و یک گذشت به میان میآید.
گاهی گذشت از جان است، از مال است؛ گاهی گذشت از یک حرفی است که کسی زده است، میخواهد با اصرار و لجاجت پای آن حرف بایستد؛ گاهی گذشت از عزیزان است؛ فرزندان، کسان، امتحان یعنی عبور از وادی محنت.
یک محنتی را، یک شدتی را جلوی پای یک انسانی یا یک ملتی میگذارند؛ عبور از این محنت، امتحان است. اگر توانست عبور کند، به آن منزل مقصود میرسد؛ اگر نتوانست - نتوانست استعداد مندرج در وجود خود را بروز دهد، نتوانست بر هوای نفس غالب بیاید و عبور کند – میماند؛ امتحان این است.
فرمودند: «ولایت فقیه» جنبهی دینی این انقلاب را حفظ کرد.
انقلاب ما ریشه دینی دارد و برخاسته از دین است، که اسلام عزیز همهی این خوبیها را بنا داد، البته امام عزیز ما این معارف را سر دست گرفت و ما را آشنا کرد و روح انقلاب را از درون معارف گرفت و در جان ما تزریق کرد و ما زنده شدیم، اگر «ولایت فقیه» نبود، این انقلابی که با انگیزهی دینی پدید آمد و ناشی از ایمان به خدا به وجود آمده بود، از راه دین منحرف میشد.
بنابراین، رکن اوّل، «ولایت فقیه» بود.
این عقلانیّت امام بزرگوار است؛ عقلانیّتی که پشت این حرکت عمومی مردم قرار دارد و آن را به پیش میبرد و هدایت میکند.
مسئله ولایت فقیه بسیار مسئله مهمی است که براساس مبانی دینی ما، امتداد مسئله نبوت و امامت است که امام ره فرمودند ولایت فقیه همان ولایت رسول الله است.
برخی میخواهند تقلیل دهند و تضعیف کنند، و کلام او را در حد یک کارشناس تقلیل دهند و حتی بدتر در قامت یک جناح سیاسی از آن نام ببرند که بشود در دعواهای سخیف سیاسی آن را هم شریک کرد؛ و هر جا موضوع ولایت فقیه مطرح شود، بگویند بحث سیاسی نکنید و از میدان بدر کنند، این یک انحراف و خطر است که نباید اتفاق بیفتد.
حضرت آقا در کلام دیروزشان به مسئله استقلال ملی هم اشاره فرمودند و موضوع انرژی هستهای و ...، میخواهم عرض کنم ضامن همان استقلال ملی هم ولایت فقیه است، اگر ولایت فقیه نداشتیم که سالهای گذشته صنعت هستهای ما تعطیل شده بود.
در کرونا آنچه که باعث سلامت کشور ما شد، همین ولایت فقیه بود که مانع ورود واکسنهای آمریکایی و ...، شد که الان عوارض آنها در گزارشات بین المللی منتشر شده است، والا برخی خواستند وارد کنند.
در مسئله پیشرفتهای صنعتی و نانو و ...، باز با تاکید و پیگیری و تشویق کردن و مسئولان را پای کار آوردن و حرکت و جوانان را جهت دادن، ایشان بود.
در صنعت نظامی و موشکی ما و ...، نظرات دقیق کارشناسی برخاسته از دین و معارف دینی
و سایر حوزه، ما واقعا حقیقت مسئله ولایت فقیه را نشناختم که برخی اوقات متأسفانه این طرف و آن طرف به ناحق دارد موضوعاتی مطرح میشود.
از همه عزیزان و دلسوزان میخواهم نسبت به این نکات دقت داشته باشند.
تحلیلی از یک هشدار رهبری معظم انقلاب اسلامی
در نظامی که "نام امام" زنده است، "راه امام" در خطر فراموشی است.
رهبر انقلاب در بیانی کلیدی میفرمایند: «امروز هم امام ناشناخته است».
این جمله، یک حس نوستالژیک نیست؛ یک زنگ خطر است.
چون وقتی امام خمینی (ره) را درست نشناسیم، خیلی راحت میشود او را تحریف کرد، مصادره کرد، حتی با نام او به جنگ خودش رفت!
چطور ممکن است بعد از اینهمه سال، هنوز امام را نشناخته باشیم؟
مسئله این نیست که امام را نشنیدهایم. ما زیاد از امام حرف زدهایم، عکس زدهایم، مستند ساختهایم.
اما آنچه فراموش شده، امام بهمثابه یک «خط فکری» است، نه فقط یک «چهره تاریخی».
امامی که به میدان آوردن مستضعفین را یک انقلاب میدانست، امروز دارد با فتوشاپهای جناحی دفن میشود.
هر کسی، بهاندازهی منافعش، امام را بُرش میزند، نه اینکه بفهمد.
برای دشمن، شناخت امام خطرناک است
امام برای استکبار، فقط خطرناک نبود. چرا؟ چون اگر ملت ایران امام را درست بشناسد، دوباره انقلاب میکند. انقلاب علیه تنبلی، علیه اشرافیت، علیه تحریف، علیه غربزدگی.
پس باید امام گم شود. یا تحقیر شود. یا تجزیه شود به امامِ فرهنگی، امامِ رحمت، امامِ عرفانی… بدون امامِ انقلابی!
امام و تفکر امام برای کسانیکه دور شدند از آرمانها و چرب و شیرین روزگار مزه کرده برایشان و به اشرافی گر و ...، قدم برداشته و منافع خودشان را دنبال میکنند هم خطرناک است لذا چهره امام ره را مخدوش میکنند یا دست به تحریف میزنند، کلام امام ره روشن و صراحت دارد و رهبری معظم در مراسمات سالگرد بخوبی او را منطبق برای آنچه بوده ترسیم کردند.
برای ما هم شناخت امام خمینی (ره)، یک وظیفه امنیتی است
امروز تحریف امام خمینی (ره)، یک پروژهی فعال امنیتی دشمن است.
مقابله با آن هم باید با کار اطلاعاتی، رسانهای، فکری و میدانی باشد، جوان بسیجی باید امام را بخواند، بفهمد، فریاد بزند.
راهکار چیست؟
ما باید نقشهی جامع بازشناسی امام را طراحی کنیم. یعنی: تدوین منظومه فکری امام با تکیه بر وصیتنامه، صحیفه و مواضع کلیدی، بازتولید رسانهای امام با زبان جوان و ادبیات ضدتحریف، خطکشی جریانهای سیاسی با خط امام؛ هرکس ادعای انقلابیگری دارد، با امام محک بخورد، تشکیل حلقههای معرفتی «شناخت امام» در پایگاهها و هیئتها، کارزار رسانهای "امام ناشناخته است" با محور روشنگریهای رهبرحکیم انقلاب.
نکته پایانی:
بنده در جلسات مکرر تذکر دادم به عدم نظارت بر اصناف خصوصا در حوزه قیمتها و آنچه که امروز عرض میکنم، براساس گزارشات مکرر مردم در خصوص نانوایی ها، رسم بدی شده بر اینکه نان با سبزی یا کنجد را اصل قرار دادند و اکثر مردم که نانهای عادی طلب میکنند گله دارند.
برخی نانواییها برای کسب درآمد بیشتر اینکار را میکنند و نان کنجدی چقدر کنجد برده که آن قیمتها را دارد و ما به التفاوت چند هزار تومنی با نان عادی پیدا میکند.
خب این سرکشیها و نظارتها در کجا انجام میشود؟
در این چند سالی که حقیر هستم، گزارشی بهم من نرسیده که گروهی آمدند در سطح ماهدشت تا نظارت کنند، بر قیمتها و نانوایی ها!
اگر آمدند گزارش اقدامات را بدهند، ببینیم که چه اقدام موثری انجام شده و اگر نیامدند که این کوتاهی را جبران کنند.