به گزارش خبرگزاری بسیج از نیکشهر - رئیس اداره دامپزشکی شهرستان نیکشهر از برگزاری میز خدمت جهادی با حضور جمعی از مسئولان، ریشسفیدان و اعضای شوراهای محلی در مسجد جامع کشیک، با هدف هماهنگی و برنامهریزی جهت ذبح بهداشتی و شرعی دام در روز عید سعید قربان خبر داد.
ناصر مرهئی، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان نیکشهر، گفت: با توجه به افزایش تقاضای ذبح دام در روز عید قربان، این نشست بهمنظور اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقاء سطح بهداشت عمومی و پیشگیری از شیوع بیماریهای مشترک انسان و دام برگزار شد.
وی افزود: در این جلسه که با حضور فرمانده سپاه شهرستان، جمعی از مدیران ادارات و شوراهای محلی برگزار شد، بر لزوم نظارت مستمر بر فرآیند ذبح دام و عرضه گوشت سالم تأکید شد. بر همین اساس، اکیپهای ثابت و سیار دامپزشکی همچون سالهای گذشته در روز عید قربان فعال خواهند بود و با نظارت دقیق بر ذبح دام و عرضه لاشه، سلامت گوشت استحصالی را تضمین میکنند.
مرهئی با اشاره به احتمال شیوع بیماری تب خونریزیدهنده کریمه کنگو در فصل گرما، تأکید کرد: استفاده از کشتارگاه و پیشسردگذاری لاشه دام میتواند نقش مؤثری در پیشگیری از انتقال این بیماری داشته باشد. همچنین از شهروندان خواست که گوشت نذری را پیش از مصرف یا توزیع، حداقل ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند.
وی همچنین از اجرای برنامههای اطلاعرسانی از جمله نصب پوستر، پخش اطلاعیه در مساجد و فضای مجازی و قرائت هشدارهای بهداشتی در نماز عید قربان خبر داد و اعلام کرد: کشتارگاه شهرستان نیکشهر در روز عید قربان از ساعت ۷ صبح تا ۲۳ شب آماده خدمترسانی به شهروندان خواهد بود.
گفتنی است، در پایان، رئیس اداره دامپزشکی نیکشهر از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا مشکل بهداشتی، موضوع را به اداره دامپزشکی اطلاع داده یا با سامانه پاسخگویی ۱۵۱۲ تماس حاصل نمایند.