به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از گناباد، حجت الاسلام فاطمی، کارشناس مسائل خانواده در نشست تخصصی هفته ملی جمعیت و فرزندآوری با تشریح ریشههای تاریخی بحران جمعیت در ایران هشدار داد:«سیاستهای کنترل جمعیت که از دهه ۷۰ در کشور اجرا شد، برگرفته از برنامهریزیهای غرب برای تضعیف کشورهای در حال توسعه بود.»
وی با اشاره به وقوع «انقلاب جنسی» در غرب طی دهههای ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ میلادی تأکید کرد: این تحول با مطالعات آلفرد کینزی و انتشار کتابهای «رفتار جنسی در مردان و زنان» آغاز شد،اندک اندک، رسانهها و جنبشهای فمینیستی با شعار «ما حجاب نمیخواهیم، آزادی میخواهیم» به ترویج این اندیشه کمک کردند و نهایتا هنری کیسینجر در ۱۹۷۴ افزایش جمعیت جهان سوم را تهدید امنیت ملی آمریکا اعلام کرد.
این استاد حوزه با اشاره به اسناد تاریخی بیان کرد: بانک جهانی در دهه ۷۰ شمسی، پرداخت وام ۱۴۰ میلیون دلاری به ایران را منوط به اجرای برنامه کنترل جمعیت کرد
وی ادامه داد:در دوره پهلوی، عملیات عقیمسازی و جلوگیری از تولد ۱.۳ میلیون کودک در دستور کار قرار گرفت وپس از انقلاب اسلامی، این روند در دهه ۷۰ با شعار «فرزند کمتر، زندگی بهتر» ادامه یافت.
فاطمی با اعلام آمارهای تکاندهنده هشدار داد: سالانه حدود ۵۰۰ هزار مورد سقط جنین در کشور رخ میدهد که معادل تلفات ۶ ماه جنگ تحمیلی می باشد.وی ادامه داد: ۹۱٪ سقطها به دلایل غیراقتصادی و تنها ۱۸٪ به دلیل «نخواستن فرزند بیشتر» انجام میشود.
استادیار صالحین ناحیه مقاومت گفت :هزینه هر سقط جنین از ۲۰ تا ۱۰۰۰ سکه طلا متغیر است که نشانگر وجود شبکههای سازمانیافته است.
کارشناس خانواده از جمله مهترین آسیب های تک فرزندی به، افزایش ۴۰ درصدی طلاق در خانوادههای تکفرزند، ایجاد «نسل منقرضشده» بدون وجود عمو، دایی و عمه ،کاهش مهارتهای اجتماعی و افزایش فردگرایی وایجاد «فرزندسالاری» و کاهش تابآوری جوانان اشاره کرد.
وی در پایان با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری و شهید رئیسی بر اهمیت جمعیت پیشنهاد داد: از جمله مشوق های جوانی جمعیت میتوان به، اجرای سیاستهای تشویقی مانند کمکهای مسکن و معافیتهای مالیاتی ،مبارزه جدی با شبکههای سقط جنین ،بازنگری در سیاستهای فرهنگی دهه ۷۰ و ترویج سبک زندگی اسلامی در مقابل الگوهای غربی اشاره نمود.
هفته ملی جمعیت از ۳۰ اردیبهشت تا ۵ خرداد با شعار «فرزند بیشتر، آینده روشنتر» در سراسر کشور برگزار میشود.