۲۲ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 12 May 2025
17:40
کد خبر : 9686986
۱۲:۱۷

۱۴۰۴/۰۲/۲۱
مسئول بسیج علمی و پژوهشی استان در جمع خبرنگاران گفت:

اجرای طرح «نهضت و خیزش علمی بسیج » در چهارمحال‌ و بختیاری

مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام از اجرای طرح «نهضت و خیزش علمی بسیج » در چهارمحال‌وبختیاری خبرداد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ در ادامه رویداد ملی «مدار امید» با شعار محوری« ریشه ای ترین جهاد، امیدآفرینی است»، نشست خبری مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام استان چهارمحال و بختیاری در شهرکرد برگزار شد.

سرهنگ پاسدار محمدجواد تجویدی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت امیدآفرینی در جامعه نخبگان برای پیشرفت کشور و نقش رسانه ها در این امر مهم،  گفت: امروز جهاد امیدآفرینی مهم‌ترین وظیفه نیروهای انقلابی، به‌ویژه در حوزه علم و فناوری است. طرح نهضت و خیزش علمی بسیج، گامی بنیادین برای حل مسائل واقعی کشور با بهره‌گیری از توان نخبگان و ظرفیت‌های مردمی است.

وی افزود: این طرح در سه بخش اصلی طراحی شده که نخستین بخش آن به شبکه‌سازی، گفتمان‌سازی، جریان سازی و امیدآفرینی است.

تجویدی خاطرنشان کرد: در این راستا، اقداماتی مانند ساماندهی نهادهای مردمی، ایجاد خانه‌های نخبگان بسیج و تشکیل گروه‌های مسئله‌محور در شهرستان‌ها انجام می‌شود.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه حضرت قمربنی‌هاشم (علیه السلام) با تشریح بخش اول نهضت و خیزش علمی جدید، اظهار کرد: طرح ساماندهی نهادهای مردمی، خانه نخبگان بسیج، جشنواره جهادگران علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، جشنواره شهید چمران، جشنواره سرآمدان فناوری و صنعت، خبرگزاری علم و فناوری و تدوین نظام مسائل و درختواره های دانشی در این بخش گنجانده شده اند.

وی، با اشاره به ساختار شبکه‌ای این طرح، چهار بخش اصلی آن را شامل؛ شبکه سفارش‌دهنده، پاسخ‌دهنده، پشتیبان و ناظر دانست و بیان کرد: از طریق این مدل، مسائل اولویت‌دار صنعت و جامعه شناسایی شده، به دانش تبدیل می‌شوند و راه‌حل‌های بومی توسط نخبگان متعهد ارائه می‌شود.

تجویدی، در ادامه به بخش دوم نهضت و خیزش علمی جدید پرداخت و گفت: این بخش با هدف تقویت بنیه علمی و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب اسلامی اجرا می‌شود و شامل طرح‌هایی مانند تقویت بنیه علمی نخبگان و طرح شهید احمدی روشن است.

مسئول سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری استان چهارمحال و بختیاری همچنین به بخش سوم با محوریت تولید دانش و فناوری‌های نوین، تمدن ساز و اقتدار آفرین اشاره کرد و افزود: طرح‌هایی نظیر شهید چمران، شهید شهریاری، جهاد علمی، نهضت تهیه متن و محتوا و اجرای طرح علوم انسانی، طرح برگزاری کرسی های نظریه پردازی بسیج،  طرح باقرالعلوم(علیه السلام)، طرح امام صادق علیه السلام ، طرح تا ثریا و طرح حمایت از پروژه های فناورانه کسر و جایگزین خدمت در دستور کار سومین بخش نهضت و خیزش علمی جدید قرار دارد.

وی از برنامه‌های آینده بسیج علمی در استان خبر داد و گفت: برگزاری جشنواره‌هایی نظیر «جهادگران علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان»، «شهید چمران» و «سرآمدان فناوری و صنعت»، راه‌اندازی خبرگزاری علم و فناوری استان و تدوین نظام مسائل از جمله اقدامات پیش‌روست.

تجویدی با دعوت از اصحاب رسانه برای همراهی با این طرح، بر نقش رسانه در تبیین جهاد علمی تأکید کرد و گفت: بسیج علمی تلاش می‌کند حلقه واصل میان نیاز کشور، توان نخبگان و حمایت نظام باشد تا گفتمان علمی انقلابی، به گفتمان غالب کشور تبدیل شود.

وی خاطرنشان کرد: هر پایگاه مقاومت بسیج محلات ما موظف به ایجاد یک هسته علمی است و از کارهای مهم هسته های علمی، احصای نظام مسئله محله محور می باشد که به خانه نخبگان هر شهرستان ارجاع داده می شود.

این مقام مسئول، تصریح کرد: اولین دستاورد طرح نهضت و خیزش علمی، آغاز امیدآفرینی در جامعه و ایجادِ امید به خیزش علمی با اتکا به ظرفیت های مردمی و حل مسایل کشور با مشارکت نخبگان و خبرگان جامعه است.

مسلم عسگری
خبرنگار: مسلم عسگری

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید