به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، سرهنگ پاسدار علیرضا علیزاده، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ساوجبلاغ، در نشست هماهنگی کارگروههای کنگره شهدای این شهرستان، با اشاره به اهمیت رسالت فرهنگی در مسیر شهدا گفت: امروز هر حرکت ما در مسیر تبیین و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، گامی در جهت استمرار انقلاب اسلامی است. این کنگره فقط یک رویداد نیست، یک عملیات فرهنگی تمامعیار است که همه اقشار باید در آن نقشآفرین باشند.
وی با بیان اینکه دو نوع شهید داریم( شهید حکمی و شهید حقیقی) افزود: اگر فردی با نیت پاک، در راه خدا مجاهدت کند، حتی اگر در بستر یا در پشت جبهه از دنیا برود، مزد شهید را خواهد برد. مهم نیت و اخلاص در مسیر خداست.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ساوجبلاغ با تأکید بر ضرورت حضور حداکثری مردم از همه اقشار اجتماعی، گفت: برای ما مهم نیست فرد کمحجاب باشد یا ظاهری متفاوت داشته باشد، هرکس دل در گرو شهدا دارد و میخواهد خالصانه کار کند، جایش در این حرکت بزرگ فرهنگی محفوظ است.
سرهنگ پاسدار علیزاده افزود: تا امروز بیش از ۲۰ کارگروه فعال در حوزههای مختلف از سرود، تئاتر، هنرهای تجسمی، کتاب، فضای مجازی و تولیدات ماندگار تشکیل شدهاند.
وی از نگارش ۱۴ کتاب درباره شهدای شهرستان خبر داد و گفت: نویسندگان برجستهای چون استاد راغب در کنار خانواده شهدا، تولید محتوای فاخر را آغاز کردهاند، ما باید آثاری خلق کنیم که سالها الگو و الهام بخش نسلها باشد.
علیزاده از برگزاری مراسم اصلی کنگره در روز ۱۳ شهریور خبر داد و اعلام کرد: برنامهریزیها بهگونهای است که این کنگره در چند روز برگزار شود تا ظرفیت عظیم معنوی آن بهدرستی بهرهبرداری شود. پارکینگ، موکبهای فرهنگی، منطقه عملیاتی شبیهسازی شده و صندلیهای اجرای برنامه همگی در محوطهای با طراحی دفاع مقدسی آمادهسازی میشوند.
وی با اشاره به شهید نژادفلاح، معاون بهداری سپاه، گفت: وقتی شهیدی در وصیتنامهاش حتی هزینه پیادهروی تا محل کارش را به بیتالمال بازمیگرداند، ما هم وظیفه داریم زندگی و منش این انسانهای بزرگ را به الگویی برای جامعه امروز تبدیل کنیم.
فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج ساوجبلاغ همچنین از آغاز مراحل تولید یک فیلم سینمایی به سبک شهید مهدی باکری خبر داد و گفت: با همکاری تهیهکنندگان و کارگردانان جشنواره عمار، فیلمی سینمایی درباره شهدای شهرستان در حال ساخت است که در شهرکهای مختلف استان و رسانه ملی پخش خواهد شد. باور کنید، حتی تهیهکنندهها از دیدن این سطح از ظرفیت شهرستان شگفتزده شدند.
وی همچنین با تأکید بر ایجاد یک مرکز فرماندهی ثابت برای فعالیتهای اجرایی گفت: ساختمان قدیمی حوزه ۶۱۱ که به صورت موقت در اختیار کنگره قرار گرفته، میتواند با بازسازی، به عنوان پایگاه اصلی کمیتهها عمل کند. با شهرداری و فرمانداری در حال بررسی مکان نهایی هستیم تا تصمیم نهایی گرفته شود.
علیزاده بر ضرورت جریانسازی فرهنگی در سطح جامعه تأکید کرد و گفت: استفاده از نام و یاد شهدا در مکاتبات اداری، برگزاری مراسم زیارت عاشورا و ترویج دهانبهدهان این حرکت، نقش بسزایی در آمادهسازی ذهن مردم برای همراهی با این مسیر دارد.
وی در پایان افزود: کنگره شهدای ساوجبلاغ، نه برای یک روز، بلکه برای ماندگاری در تاریخ این شهرستان است. شهدای ما خون دادند تا ما امروز در آرامش باشیم، حال نوبت ماست تا با قلم، هنر و اخلاص، ادامهدهنده راه آنان باشیم.