۱۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 08 May 2025
10:49
کد خبر : 9686050
۱۴:۱۰

۱۴۰۴/۰۲/۱۷
مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی کلاچ قزوین؛

پروژه تولید ورق‌های عریض دو متری برای نخستین بار در خاورمیانه/ایجاد ۳۰۰ نفر اشتغال در صورت تأمین برق

سیدرضا شهرستانی از اجرای پروژه‌ای مهم در صنعت فولاد خبر داد و گفت: ما در حال اجرای پروژه‌ای برای تولید ورق‌های عریض دو متری هستیم که برای نخستین بار در خاورمیانه انجام می‌شود. این پروژه در چارچوب طرح توسعه شرکت است و تاکنون حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

 

قزوین _ به گزارش بسیج، سیدرضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت کلاچ در حاشیه بازدید دکتر محمد نور ی از واحد‌های تولیدی استان در راستای چهارشنبه های صنعت، در جمع خبرنگاران، با اشاره به موانع و ظرفیت‌های پیش روی این شرکت صنعتی اظهار داشت: تنها یک دکل برق باقی مانده که در صورت تأمین و رفع مشکل آن، با حضور استاندار محترم استان، زمینه برای آغاز فاز توسعه‌ای شرکت فراهم خواهد شد. 

 

وی افزود: به‌محض تأمین برق، ۳۰۰ نیروی جدید به مجموعه اضافه می‌کنیم. 

 

شهرستانی با اشاره به اهمیت تولید داخلی فولادهای آلیاژی گفت: در حال حاضر به دلیل تحریم‌ها، واردات این نوع فولادها بسیار محدود شده است. در حال حاضر ظرفیت تولید ما حدود ۸۰ هزار تن در سال است که با رفع مشکل برق این میزان به ۲۵۰ هزار تن افزایش خواهد یافت.

 

مدیرعامل شرکت کلاچ از اجرای پروژه‌ای مهم در صنعت فولاد خبر داد و تصریح کرد: ما در حال اجرای پروژه‌ای برای تولید ورق‌های عریض دو متری هستیم که برای نخستین بار در خاورمیانه انجام می‌شود. این پروژه در چارچوب طرح توسعه شرکت است و تاکنون حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. امیدواریم در دو سال آینده بخش اعظم آن به بهره‌برداری برسد.

 

وی با بیان اینکه هم‌اکنون ۱۸۰ نفر در شرکت مشغول به کار هستند، ادامه داد: در صورت تأمین برق، ۳۰۰ نیروی دیگر نیز جذب خواهند شد و به این ترتیب تعداد اشتغال‌زایی در مجموعه به ۴۸۰ نفر خواهد رسید.

 

شهرستانی همچنین درباره وضعیت صادرات گفت: فولادهای آلیاژی خاصی که تولید می‌کنیم در حال حاضر صرفاً در داخل کشور مصرف می‌شود، اما بازارهای صادراتی از جمله عراق، کشورهای عربی و حتی خاور دور خواهان آن هستند. با این حال ترجیح ما این است که تمرکز فعلاً بر نیاز داخلی کشور باشد.

 

وی در پایان با اشاره به چالش بزرگ برق‌رسانی گفت: هم‌اکنون ۲۵ درصد از توان مصرفی کارخانه کاهش یافته و از ساعت ۵ عصر تا ۱۱ شب نیز تا ۷۰ درصد محدود می‌شود. این وضعیت برای کارخانه ذوب فولاد که دمای کاری آن به ۱۸۰۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسد، بسیار آسیب‌زا است. 

 

وی تأکید کرد: نوسان دمای کوره‌ها نه تنها به تجهیزات آسیب می‌زند، بلکه امنیت انسانی را نیز تهدید می‌کند. به‌ناچار تنها سیستم‌های آبرسانی و ایمنی را در این شرایط حفظ کرده‌ایم تا از بروز حوادث جلوگیری شود.

 

انتهای پیام/۱۰۱۵

سهیلا عظیمی
خبرنگار: سهیلا عظیمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید