به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان، فرماندار شهرستان سمنان در این نشست با اشاره به تأکیدات استاندار سمنان در خصوص رویکرد فناورانه به حل مشکلات استان، بر ضرورت بهره مندی از ظرفیت های بالای جهاددانشگاهی استان سمنان در شهرستان سمنان تأکید کرد.
مهدی صمیمیان گفت: با وجود نهادهای معتبر علمی و پژوهشی توسط جهاددانشگاهی استان سمنان، زمینه مساعد برای بهره مندی استان از شبکه گسترده دانش و خدمات فنی از قبیل مراکز علمی، آموزشی و پزشکی مانند مرکز ترمیم زخم دیابت و مرکز غربالگری سرطان بانوان فراهم است.
وی همچنین تأکید کرد: پیگیری میکنیم انشاءالله از منابع استانی و شهرستانی و از محل منابع مالی موجود، نسبت به تکمیل، تجهیز کامل و راه اندازی این مراکز علمی و پزشکی اعتبارات خوبی اختصاص پیدا کند.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان نیز در این نشست با ارائه گزارشی از پروژه های عمرانی و طرح های علمی، پژوهشی، مراکز علمی و آموزشی و ارائه خدمات جدید پزشکی توسط این نهاد گفت: انشاءالله در آینده ای نزدیک مرکز خدمات تخصصی ترمیم زخم دیابت و مرکز غربالگری و پیشگیری سرطان بانوان توسط جهاددانشگاهی استان سمنان در شهر سمنان راه اندازی می شود.
علی منصفی راد همچنین افزود: قریب به یکسال گذشته با دستور رییس جهاددانشگاهی و همکاری و پیگیری پژوهشکده سرطان معتمد و طی توافق انجام شده با این پژوهشکده و با حمایت و پشتیبانی مسوولان استانی، استان سمنان به شبکه ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام بیماری های غیر واگیر و سرطان متصل شد تا مردم استان از خدمات تخصصی در این حوزه بهره مند شوند.
وی ادامه داد: با پیگیری های انجام شده و به جهت کمک به راه اندازی و افتتاح مرکز غربالگری سرطان بانوان جهاددانشگاهی استان سمنان، مبلغ 20 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان سمنان در سال 1403 اختصاص پیدا کرد، اما تکمیل، تجهیز و راه اندازی کامل این مراکز نیازمند توجه بیشتری است.