به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسانجنوبی، فاطمه بصیریپور در جمع خبرنگاران ضمن تشریح برنامههای دهه کرامت، اظهار داشت: در راستای برنامهها و اهداف قرارگاه تعالی زن و خانواده و با هدف هویتبخشی اسلامی زن مسلمان و شناخت ابعاد شخصیت حضرت معصومه(س) و تبیین ویژگیهای منحصر به فرد این بانوی بزرگ اسلام در مجموع ۱۷۲ برنامه در ۴۱۰ نقطه از سطح استان با مشارکت پایگاههای بسیج برگزار میشود.
وی افزود: برگزاری رویداد فرهنگی، هنری و ورزشی 《بشری》 با سیاست الگوسازی دختران مسلمان، شهدای زن و دختر جبهه مقاومت و تبیین ابعاد شخصیتی حضرت معصومه(س) از جمله مهمترین این برنامهها است و نیز برجستهسازی نقش دختران، روابط دختر پدری و دختر مادری به عنوان نسل تمدنساز در دستور کار قرار دارد.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: از مهمترین برنامهها اجرای جشنواره فرهنگی هنری 《ریحانه》 با احیای هنر تئاتر دختران در سه موضوع فردی، خانوادگی و اجتماعی است که با دهه کرامت آغاز و در طول سال تداوم خواهد داشت و در نهایت برترینها تجلیل میشوند.
وی ادامه داد: اجتماع بنات المقاومت با رویکرد توجه، تکریم و اهمیت دادن به جایگاه دختران، با نگاه میثاق نسل امروز با جبهه مقاومت یکشنبه ۱۴ اردیبهشت در مرکز استان و سایر شهرستانها با حضور مادران و دختران برگزار میشود و در حاشیه این اجتماع نمایشگاهها و کرسیهای آزاداندیشی برپا خواهد شد.
بصیری پور، پرواز بادبادکهای منقش به اسامی دختران جبهه مقاومت و برگزاری جشن بانوی کرامت در تمام نقاط شهری و روستایی را از دیگر برنامههای این دهه عنوان کرد.
وی ابراز داشت: برنامه《چتر مهربانی》 نیز در راستای تجلیل از دختران معلول و خانوادههای بدسرپرست که عواطفشان کمتر دیده شده، در محل مراکز نگهداری برگزار میشود.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی گفت: اجرای برنامه《یک روز به یادماندنی》با به کارگیری ۲۰۹ گروه جهادی در راستای کمکرسانی به خانوادههای محرومین و اجرای مسابقات ورزشی جام شقایقهای مقاوم به همت بسیج تربیت بدنی از دیگر برنامههای ویژه این دهه است.
وی اضافه کرد: از برنامههایی که از سال گذشته آغاز شده، برگزاری مسابقات احکام هدی است که به صورت محله و مسجدمحور و با هدف تقویت بنیه اعتقادی دختران اجرا میشود.
بصیری پور همچنین از تهیه و پخش مستند دختران رویدادساز و تاثیرگذار فرهنگی، اجتماعی، علمی و ورزشی از صداسیما و فضای مجازی در این ایام خبر داد.
وی خاطرنشان کرد: مهمترین مسئولیت بسیج جامعه زنان، بر اساس بیانات مقام معظم رهبری، پررنگ کردن نقش زن از دیدگاه اسلام است که این مهم با توجه به استعدادها و ظرفیتهای بینظیر دختران و بانوان خراسان جنوبی وظیفه ما را سنگینتر میکند.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی از تجلیل از دختران کارآفرین و برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی برای ارائه پتانسیل اقتصادی بانوان در حاشیه اجتماعات خبر داد و گفت: در سال گذشته ۵ هزار فرصت شغلی در مراکز طرح فدک بسیج با رویکرد توانمندسازی، آموزش و هدایت شغلی شناسایی و ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه در کارگروه نقش آفرینی بانوان در اقتصاد مقاومتی بسیج جامعه زنان نیز از سال گذشته ۳ هزار ظرفیت شغلی با همکاری بسیج سازندگی شناسایی شدند افزود: امسال نیز بر اساس شعار سال و برای پررنگ شدن نقش بانوان در جهش تولید بازاریابی محصولات تولیدی بانوان در دستور کار قرار دارد.
بصیری پور با بیان اینکه برنامههای اقتصادمحور در راستای کاهش مصرف انرژی در مراکز طرح فدک اجرا میشود.
وی ادامه داد: در کارگروه مادر و کودک قرارگاه تعالی زن و خانواده بسیج جامعه زنان نیز برای بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ کودک برنامههای متنوع با هدف تربیت نسل تمدن ساز برگزار شده است.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی همچنین از برگزاری اردوی راهیان پیشرفت، معرفی زنان کارآفرین، اردو ویژه دختران مهندس، تکریم از معلمین و کارمندان دختر، دیدار دختران نخبه با ائمه جمعه در ایام دهه کرامت خبر داد.
وی در پایان با اشاره به برنامههای این نهاد در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، گفت: نقشآفرینی ۲۵۷ گروه جهادی حول محور توانمندسازی خانوادهها و زنان کم برخوردار، توزیع ۳ هزار و ۵۲۰ بسته معیشتی با کمک بانوان اقشار مختلف بسیج و ۷۹۷ سفره افطاری از جمله مهمترین اقدامات در این ایام بوده است.
انتهای خبر/