کریم عباس پور در گفت و گو با خبرگزاری بسیج، افزود: تفکیک اسلام ناب محمدی از اسلام التقاطی و داعشی با نگاه هنرمندانه هنرمندانی از این جنس مقدور و میسر است، هنرمندی که با حق شناسی در وسعتی به اندازه هستی به خلق اثر بپردازد.
وی با بیان اینکه شهید آوینی پیامبر زمان خودش و فرمانده جنگ روایتها بود، اظهارداشت: شهید آوینی حقیقت را درک کرد و با زبان و با ابزار هنر خودش توانست یافته های خودش را به چشم و گوش مخاطبان برساند.
عباس پور اضافه کرد: آوینی به دنیا آمده بود که حقیقت را دریابد، به بعثت برسد و پیامبری شود که پیروانش اهل حق و حقیقتند.
وی با اشاره به اینکه ترسیم چهره واقعی غرب از دیگر کارویژه های آوینی در عصر خود بود، بیان کرد: با نگاه شهید آوینی می توان هنر متعهد را شناخت و مرزهای آن را با هنر غربی تمییز داد.
نویسنده کتاب جولان بر فراز جولان ادامه داد: از نگاه آوینی هنرمندی ارزشی است که انقلاب را بشناسد و ارزش ها را در هنر به منصه ظهور برساند.
عباس پور افزود: شهید آوینی محصول انقلاب امام خمینی(ره) بود و نشان داد که اتصال به مبدا هستی، در صراحت لهجه و دوام هنر نقش بسزایی دارد و نشان داد که امام و اسلام با هنر مخالف نیست.
وی از شهید آوینی به عنوان حاج قاسم عرصه هنر یاد کرد که در دل ها جاری شد و جاودانه ماند و هنر انقلاب بخصوص دفاع مقدس را با هنر و نگاه خود ماندگار کرد چراکه نمادهای دفاع مقدس در سینمای آوینی به روشنی پیداست و از این رو سینمای دفاع مقدس را باید وامدار آوینی دانست.
این فعال عرصه رسانه و اطلاع رسانی اضافه کرد: شهید آوینی معلمی بود که نشان داد هم میتوان هنرمند بود، هم انقلابی فکر کرد و هم زبان مظلومان عالم را به گوش جهانیان رساند.
وی یادآور شد: آوینی یاد داد که میتوان مادی نبود اما با ابزار مدرن امروزی از تقیدات گفت و انسان خسته از نگاه ابزاری را به خداوند نزدیک کرد.
وی تاکید کرد: راهیان نور، اردوهای جهادی، حلقات صالحین و... اینک تشنه هنرمندانی از جنس آوینی هستند تا ارزشهای نهفته در این عرصه ها را با ابزار هنر به مخاطب برسانند.