خبرهای داغ:
سردار فرمانی:

باید در هر مسجد یک دیده‌بان فعال باشد که به شبکه اشراف متصل شود

دبیر اشراف کلی فرماندهی سازمان بسیج مستضعفین گفت: تهاجم فرهنگی، آسیب‌های اجتماعی، نفوذ جریان‌های معاند و جرائم محلی از جمله چالش‌هایی هستند که محلات را تهدید می‌کنند.
کد خبر: ۹۶۶۹۷۰۱
|
۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۲

باید در هر مسجد یک دیده‌بان فعال باشد که به شبکه اشراف متصل شود

خبرگزاری بسیج _ سردار فرمانی دبیر اشراف کلی فرماندهی سازمان بسیج مستضعفین طی سخنانی در ششمین همایش سراسری دبیران اشراف معاونت‌ها و سازمان‌های اقشاری بسیج و سپاه های استانی با اشاره به روند توسعه اشراف در مجموعه نیروهای مسلح از سال ۱۳۷۸ به بعد گفت: این موضوع مرحله‌به‌مرحله با هدایت مقام معظم رهبری پیش رفت و به بلوغ رسید. 

وی تأکید کرد: ما در حوزه اشراف به‌عنوان کارگزار فرماندهان و معاونین، باید داده‌هایی داشته باشیم تا بتوانیم آن‌ها را تحلیل و تصویب کنیم.   
 
دبیر اشراف کلی فرماندهی سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به دستور رئیس این سازمان مبنی بر آغاز فرآیند اشراف از سطح محله‌ها افزود: چنانچه ما تنها سازمان خود را رصد و پایش کنیم، به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید و کار در سطح حداقلی باقی می‌ماند. باید در هر محله دیده‌بانی داشته باشیم که اجرای سیاست‌های مصوب رهبر معظم انقلاب را گزارش دهد. در هر مسجد باید یک دیده‌بان فعال باشد که به شبکه اشراف متصل شود.  

سردار فرمانی ادامه داد: در سند ده‌ساله اعتلای بسیج، اشراف مستمر، رصد و پایش و تغییر کنترل فرآیندها به اثربخشی مأموریت‌ها از طریق ایجاد مراکزی همچون رصدگیری، آسیب‌شناسی و پیامدسنجی پیش‌بینی‌شده است. هدف ما ایجاد اشراف کامل بر محلات اسلامی است.  

وی افزود: تقویت پایه‌های اجتماعی انقلاب اسلامی یکی دیگر از موضوعات مهم این طرح است. مردم باید در این طرح نقش‌آفرین باشند. ضرورت این طرح بدان معناست که می‌خواهیم فرمان اعتلای بسیج و نگاه مقام معظم رهبری را در جامعه اجرا کنیم، چراکه تهدیدات فرهنگی روزبه‌روز در حال افزایش است. هدف ما استفاده از ظرفیت‌های محله برای خود مردم است، زیرا انقلاب ما یک انقلاب مردمی بوده و مردم باید در مسائل خود نقش داشته باشند. در این صورت، مردم‌سالاری دینی معنا پیدا می‌کند. کلمه‌به‌کلمه فرمایشات مقام معظم رهبری باید با اجرای این طرح عملیاتی شود.  

دبیر اشراف کلی فرماندهی سازمان بسیج مستضعفین با تأکید بر تهدیدات فرهنگی و اجتماعی تصریح کرد: تهاجم فرهنگی، آسیب‌های اجتماعی، نفوذ جریان‌های معاند و جرائم محلی از جمله چالش‌هایی هستند که محلات را تهدید می‌کنند. برای مقابله با این تهدیدات، راهبردهای عملیاتی تدوین کرده‌ایم که نخستین گام آن، دیده‌بانی و پایش محلات است. در این راستا، باید تیم‌های دیده‌بانی تشکیل شوند.  

وی افزود: رویکرد ما این است که از ظرفیت معاونت‌های پایگاه و اعضای قرارگاه برای دیده‌بانی دقیق استفاده کنیم. شناسایی و پایش مستمر اماکن کلیدی، بهره‌گیری از ابزارهای پایش و نظرسنجی مردمی از جمله اقداماتی است که در این طرح دنبال می‌شود.  
  
سردار فرمانی تأکید کرد: هدف ما نمره دادن نیست، بلکه می‌خواهیم با نگاه رصدگرانه، وضعیت را تحلیل کنیم. قلمرو موضوعی این طرح شامل حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی است که در راستای اجرای فرمان اعتلا تعریف شده‌اند. در این مسیر، جوانان، نوجوانان و معتمدین محلی نقش فعالی خواهند داشت. پایگاه‌های بسیج به‌عنوان محور اصلی اجرای این طرح و مساجد به‌عنوان پایگاه‌های دینی و اجتماعی، نقش اساسی در این برنامه خواهند داشت.  

وی همچنین به ظرفیت رسانه‌ای بسیج اشاره کرد و گفت: بسیج دارای ۳۲ هزار رسانه محلی است که می‌توانند افکار عمومی را پایش کرده و بازتاب دقیق تحولات جامعه را ارائه دهند. در نهایت، هدف این است که موضوعات مهم در اشراف احصاء و تحلیل شوند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار