امید احمدی بیان کرد: فرصتهای سرمایهگذاری بارگذاری شده در این سامانه توسط سازمان خدمات سرمایه گذاری ایران ضمانت و تایید شده است.
وی گفت: مقدمات شناسایی ۳۰ فرصت سرمایه گذاری دیگر نیز فراهم شده و تلاش داریم تا پایان امسال تایید شوند.
احمدی با بیان اینکه اقدامات بسیار خوبی برای جذب سرمایه گذار در استان انجام شده است ادامه داد: طی سال جاری ۶ میلیون دلار معادل ۴۰ همت از محل سرمایه گذاری خارجی در استان جذب شده است.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان با بیان اینکه تلاش شده تا جای امکان از فعالیت سرمایه گذاران در استان حمایت شود افزود: از شورای امنیت ملی مصوبه گرفته شده که سرمایه گذار بتواند پول و یا درآمد خود را به صورت طلا وارد استان کرده و به عنوان سرمایه درگردش برای کسب و کار خود استفاده کند.
وی توضیح داد: این اقدام کمک بسیار بزرگی به صاحبان تولید و صنعتگران برای تامین سرمایه در گردش کار آنها خواهد کرد.
نبود نظارت بر بانکهای خصوصی
احمدی با بیان اینکه ۳۰ سرپرستی بانک در استان وجود دارد افزود: از این تعداد ۱۸ سرپرستی مربوط به بانکهای خصوصی است که هیچ سازوکاری برای نظارت بر این بانکها وجود ندارد.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان ادامه داد: به دلیل نبود نظارت بر این بانکها، منابع و سپردههای آن ها در خارج از استان استفاده و سرمایهگذاری میشود.
وی گفت: درخواست تجمیع شدن شورای هماهنگی نظارت بانکهای دولتی و خصوصی در استان داده شده است و با این اقدام نظارت بر بانکهای خصوصی بهتر خواهد شد.
احمدی اظهار کرد: استانداری خوزستان میتواند در جلسه شورای بانکها قانونی را تعریف کند تا بانکهای استان بیش از این در پرداخت تسهیلات سنگ اندازی نکنند.
شناسایی ۹۶۱ ملک مازاد دستگاههای دولتی در خوزستان
احمدی با اشاره به اجرای طرح مولد سازی در استان بیان کرد: در قالب این طرح ۹۶۱ ملک مازاد دستگاههای دولتی در استان به ارزش ۵۱ همت شناسایی شد.
وی گفت: اعتبار حاصل از طرح مولدسازی برای اجرای طرحهای مهم عمرانی هزینه میشود به عنوان مثال اعتبار طرحهای توسعه بیمارستان گلستان اهواز و یا انتقال آب از سد کارون سه برای آبرسانی به شرق استان از این محل تامین میشود.
درگاه ملی مجوزها راهی برای کوتاه شدن مسیر اشتغالزایی و سرمایه گذاری در استان
احمدی تصریح کرد: درگاه ملی مجوزها یک ظرفیت بسیار خوب برای صدور مجوز ایجاد کسب و کار بدون قرارگرفتن در مسیر طولانی اداری است.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان افزود: سه مدیر دستگاه در استان به دلیل استفاده نکردن از درگاه ملی مجوزها به دادسرا معرفی شدند.
وی تاکید کرد: استفاده از درگاه ملی مجوزها برای کاهش زمان و کوتاه کردن مسیر فرآیند اداری بسیار اهمیت دارد و تمامی دستگاهها ملزم به استفاده از آن هستند.
احمدی ادامه داد: اگر درگاه ملی مجوزها به بانک زمین استان نیز متصل شود بسیاری از امورات مربوط به این بخش نیز در کمترین زمان انجام خواهد شد.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان بیان کرد: در ۱۷ شهرستان قاضی برای رسیدگی به ترک فعل مدیران در نظر گرفته شده است.
رشد ۸۵ درصدی درآمد مالیاتی خوزستان
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان با اشاره به رشد ۸۵ درصدی درآمد مالیاتی استان در ۶ ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال اظهار کرد: سهم درآمد مالیاتی تعیین شده برای استان ۵۰ همت است که تا کنون ۲۶ همت وصول شده است.
وی گفت: ۸۵ درصد درآمد مالیات استان توسط ۴۰ شرکت صنعتی، ۱۵ درصد از مالیات حقوق و پنج درصد از محل مالیات بازار کسب میشود.
احمدی ادامه داد: ۷۳ درصد سهم بودجه دولت از محل مالیات تامین میشود.