به گزارش خبرگزاری بسیج، سرلشکر «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه صبح امروز (دوشنبه) در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس اظهار داشت: امروز جهان غلبه حوادث بر راهبردهاست و این موضوع در حال گسترش و فراوانی است.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه امروز شاهد هستیم که حوادثی رخ میدهد و قدرتها مجبور به اتخاذ راهبردهایی برای مهار حوادث هستند. در جهانی به سر میبریم که حادثهها آشوبآفرین هستند، گفت: اینکه گاه میگوییم جهان، جهان نبرد رسانهها و روایتهاست به دلیل آن است که در جهان امروز واژهها دارای قدرت هستند و این قرن، قرن مرگ فاصلههاست.
وی با بیان اینکه امروز میدان جنگ از جغرافیای سرزمینی تغییر موقعیت داده است و ذهنها مورد هدف قرار گرفته است، گفت: انسانها موضوع اصلی نبرد امروزی هستند و نگرشها و آرا اجتماعی اساس شکلدهی به زندگی امروز بشریت است و هرکس بتواند تصویر بسازد موفق خواهد بود.
سرلشکر سلامی گفت: مادامی که ما با تکرار واقعیت زندگی میکنیم، قادر به تشخیص دوست از دشمن هستیم؛ لذا شما خبرنگاران باید برای مقابله با اکاذیب، سناریوهای رسانهای ایجاد کنید. بخش مهمی از تلاشها در عالم اطلاعرسانی در دنیا برای تولید همین اکاذیبی است که در دنیای واقعی وجود ندارند.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه در دنیای غرب بین مفاهیم و مصادیق انطباقی وجود ندارد، افزود: ساخت ذهن بزرگترین عنصر یک جامعه است. تخریب شخصیت ذهنی یک جامعه خطرناکترین تهدیدی است که یک جامعه با آن روبهرو است. دشمن سعی میکند ما را نسبت به باورهای خودمان دچار تردید کند و این یک آیین جنگی جدید است.
وی رسالت خبرنگاری را ایجاد قدرت تفکیک حقایق از دروغها در جامعه دانست و گفت: نابینایی سیاسی و اجتماعی یکی از خطراتی است که جامعه را تهدید میکند. یک جامعه قوی جامعهای با قدرت تشخیص و فهم سیاسی و دارای جریاناتی است که قادر باشند حقیقت را بنگارند.
سرلشکر سلامی با بیان اینکه ۱۳ فروردین با یک پدیده غیرقابل پیشبینی یعنی حمله رژیم صهیونیستی به سفارت کشورمان در دمشق و شهادت فرماندهانمان مواجه بودیم، اظهار داشت: خبرنگاری میتواند یک پدیده در مقیاس تاکتیکی را به موضوعی با آثار راهبردی تبدیل کند.
وی افزود: شهادت شهید «زاهدی» ما را به «وعده صادق» هدایت کرد؛ همین حادثه میتوانست به تصاعد درگیریها منجر شود. از ماجرای وعده صادق که جدا شدیم در فضای شهادت رییس جمهور قرار گرفتیم و به انتخابات رسیدیم و پس از آن به ماجرای شهادت اسماعیل هنیه رسیدیم.
فرمانده کل سپاه ادامه داد: شما میتوانید این حوادث را به یکدیگر متصل کرده و منطق سیاسی دشمن را استخراج کنید. کسی که میتواند این کار را انجام داده و بینایی سیاسی را به جامعه بدهد، خبرنگاران هستند.
سرلشکر سلامی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی در گهواره ترور متولد شده است و هیچکدام از عناصر تشکیلدهنده یک ملت را در اختیار ندارد.
وی افزود: این رژیم گردابی از آتش را گرداگرد خود ایجاد کرده و فکر کرده میتواند با ترور دانشمندان هستهای مانع دستیابی ملتی به انرژی هستهای شود و یا با ترور یک رهبر انقلابی و مبارز و آزادیخواه که به دنبال احیای حق و بازپسگیری سرزمینهای خود است در سرزمین دیگری، فکر میکنند با این اقدامات توفیقاتی برای بقای خود به دست میآورند.
فرمانده کل سپاه اضافه کرد: اینها گودالهایی است که صهیونیستها برای خود حفر کردند که خود را به تدریج درون این گودالها دفن خواهند کرد و وقتی پاسخ محکمی دریافت کنند، میفهمند که در محاسبه اشتباه کردهاند و این بار هم این اشتباه را تکرار کردند؛ اما پاسخ به آنها مبهم است.
سرلشکر سلامی گفت: خبرنگاران باید در کوه و قلب حادثه آرام باشند تا مروج شجاعت، آرامش و امنیت روانی باشند و دنیای ما پر از ماجراهاست و ما خیلی با خبرنگاران زندگی میکنیم. در رزمایشها و در خطوط تماس ما با دشمن، خبرنگاران همپای ما و حتی جلوتر از ما هستند. خبرنگاران میآیند و میگویند و به همین دلیل شهید میشوند.
وی اظهار داشت: خبرنگاری عنصر فداکاری، انسانیت و عاطفه است. خبرنگار با احساسترین عضو جامعه است وگرنه خبرنگار نمیشد. ما عضو خنثی نمیبینیم. ما اینها را درک میکنیم و به این حرفه احترام میگذاریم.
فرمانده کل سپاه بیان کرد: خبرنگار به ما اراده راسخ و ثبات قدم ما را نشان میدهد و زوایای پنهان حقایق را به ما نشان میدهد. نبرد بین ما به عنوان اصحاب انقلاب با دشمنانی است که به دنبال حاکم کردن شیطان و به دنبال ساختن جهانی مملو از خفقان هستند و آن را آزاد نشان دهند. جهان دیکتاتوری بسازند، اما آن را دمکراتیک نشان دهند.
سرلشکر سلامی افزود: خبرنگاران اگر نبودند، این جنایتهای غیرقابل تحمل رژیم جنایتکار و حامیان آن با این پیکرها دفن میشد. اگر خبرنگارها نبودند، نمیتوانستیم عظمتهای انقلاب اسلامی را به جهان مخابره کنیم. خبرنگاران اندازهها را به خوبی به جهان مخابره میکنند. شکوه را به تصویر میکشند. احساس مثبتی میدهند و عرق به دین، کرامت و فضیلت را برای جوانان زنده میکنند.