به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، نشست وبیناری با مسئولان مراکز استانی بسیج اساتید و مسئولین بیش از ۲۰۰ کانون بسیج اساتید در سراسر کشور، به ریاست دکتر محمدرضا مردانی با حضور مسئولان، برگزار شد.
محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در این نشست عنوان کرد: تا کنون در این ۴۵ سال ایران اسلامی بیش از ۴۰ انتخابات مختلف در سطح کشور برگزار کرده و در همه آنها مردم همواره پای صندوقها آمدهاند و به جمهوری اسلامی رای دادهاند.
وی افزود: این افتخار بزرگی است که امروز در حوزه جمهوریت نظام قدمهای بزرگی برداشته شده و سرنوشت کشور به آرای عمومی گذاشته شده است. این روزها، روزهای حماسی است. حماسهای که حتی در آن ناظرين خارجی به میزان دلبستگی مردم به امامین انقلاب پی برده اند و اعتراف دارند ایران اسلامی یکی از دموکراسی ترین کشورهای جهان است.
مردانی با اشاره به اینکه برخی ناآگاهانه در جهت ترویج اهداف دشمنان و دفاع از رژیم گذشته سعی دارند انقلاب را به تمسخر بگیرند، عنوان کرد: کسانی آگاهانه و برخی ناآگاهانه در جهت ترویج اهداف دشمنان و در ترویج رژیم گذشته سعی دارند انتخابات را به تمسخر گرفته و آن را مورد هجمه قرار دهند تا مردم را دلسرد کنند. حال آنکه رهبر کبیر انقلاب اسلامی بارها تاکید کردند باید مردم را در انتخاب آزاد گذاشت و همچنین تاکید داشتند؛ میزان رای مردم است.
رئیس سازمان بسیج اساتید در ادامه با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبر معظم انقلابحضرت امام خامنهای (مدظلهالعالی) در جمع مردم کرمان و خوزستان گفت: رهبر معظم انقلاب بیان کردند: «دو کلمهی «جمهوری» و «اسلامی» وابسته به انتخابات است. «جمهوری» یعنی مردمسالاری، یعنی حاکمیّت کشور به دست مردم. خب مردم چه جوری در حاکمیّت دخالت کنند؟ هیچ راهی بجز انتخابات وجود ندارد. بعضیها در مورد لزوم انتخابات اشکالتراشی میکنند، [مردم را] دلسرد میکنند، توجّه نمیکنند که اگر انتخابات در کشور نباشد، یا دیکتاتوری است یا هرجومرج و ناامنی است. آن چیزی که جلوی بُروز دیکتاتوری را در کشور میگیرد انتخابات است؛ آن چیزی که جلوی هرجومرج و اغتشاش و ناامنی را میگیرد انتخابات است. انتخابات آن مسیر صحیحی است که مردم میتوانند به وسیلهی آن و از آن مسیر، حاکمیّت ملّی را، مردمسالاری را، جمهوریّت را در کشور تأمین کنند.»
مردانی افزود: در نظام جمهوری اسلامی انتخابات ضروری است. رهبر معظم انقلاب در جمهوریت نظام و اسلامیت تاکید بر انتخاب و حضور دارند. مجلس خبرگان رهبر معظم انقلابدر انتخاب و نظارت اثرگذار است، ایشان این قدر تاکید بر انتخابات داشته و آن را جهاد عمومی برای همه میدانند این نکتهای است که باید توجه شود و در روشنگریها استفاده گردد.
وی عنوان تاکید کرد: امامین انقلاب به دفعات در مقابل رسانهها و مردم به تبیین شاخصههای انتخاب درست پرداختهاند، هر کس مخیر است در انتخابات، افراد اصلح را انتخاب کند، ایشان خیرخواهانه معیارهای انتخاب صحیح را بیان میکنند. اینجاست که بالاترین سطح دموکراسی اتفاق میافتد.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در ادامه با توجه به حضور گروههای مختلف در انتخابات دورههای گذشته گفت: در جمهوری اسلامی میبینیم یک دوره یک گروه و دوره بعد گروهی دیگر که حتی مخالف گروه قبل بوده ورود کردهاند.انتخاب آزادانه است تا سلایق و علایق مختلف به مجلس راه یابند. نظام جمهوری اسلامی اجازه میدهد همه گروهها با گفتمانهای مختلف به رقابت بپردازند در هیچ جا شاید این حد از آزادی نباشد که حتی افرادی که اصل نظام را هم زیر سوال میبرند بیایند و در انتخابات رقابت کنند.
مردانی سپس با اشاره به آنکه در دانشگاههای مهم آمریکا که امروز فریاد حقوق بشر گوش فلک را کر کرده، میبینیم با آزادیخواهان چطور برخورد کردهاند تنها به دلیل این که آنها رژیم صهیونیستی را محکوم کردهاند.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور همچنین به برخی آمار انتخابات اشاره کرده و افزود: این افتخاری است برای نظام که افراد در هر سنی و بدون توجه به جنسیت در انتخابات شرکت کرده و رقابت میکنند.
وی افزود: امروز آزادی عمل گسترهای در کشور حاکم است و این امکان را نظام فراهم کرده تا حتی یک جوان روستایی که در گوشهای از کشور کاندید شده است برایش رسانه تعریف شده تا بتواند برنامه هایش را بیان کند.
مردانی سپس به دقت در انتخابات اشاره کرد و گفت: هیچ نظامی مانند ایران برنامههایش برای انتخابات این طور دقیق نیست. سلامت انتخابات و مساله امنیت که رهبر معظم انقلابفرمودند در کشور ما دقیق و درست است و باید قدردان این ظرفیت بزرگ بود.انشالله همه پای صندوقهای رای حاضر خواهیم بود.
وی با اشاره به چهار راهبرد تبیین شده از سوی رهبر معظم انقلاب تحت عنوان مشارکت، امنیت، رقابت و سلامت عنوان کرد: تلاش در تحقق راهبرد رهبر معظم انقلاب در انتخابات نکته بسیار مهمی است.
مردانی افزود: بسیج اساتید در انتخابات از هیچ فرد و جریانی حمایت نمیکند، آنچه مد نظر است آنست که معیارها بیان شوند و مردم آگاهانه به انتخاب اصلح دست یابند و انتخابات پرشور برگزار گردد. رسالت اساتید برای پرشور کردن انتخابات تبیین در اجتماعات دانشجویی و خوابگاهها و کلاس و میادین و نماز جمعه و در رسانهها و فضای مجازی و مطبوعات و اطلاع رسانی از طریق پیامرسانها برای دعوت دانشگاهیان و عموم مردم برای حضور و مشارکت حداکثری است.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور همچنین از پویش دعوت نامه اساتید دانشگاه برای مشارکت در انتخابات ۱۱ اسفند سخن گفت وعنوان کرد: دانشگاهیان پرچمدار بسیج اساتید در مشارکت حداکثری نقش به سزایی خواهند داشت. همچنین اساتید دانشگاههای سراسر کشور با تولیدات محتوای رسانهای مختلف در نهضت دعوت و روشنگری تلاش کردهاند اهمیت موضوع انتخابات را تبیین کرده و به شبهات پاسخ دهند.
انتهای پیام/