معاون رئیس قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر:

چرا مدعیان حقوق بشر در جنایات غزه سکوت کردند

معاون رئیس قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر گفت: اگر حقوق بشری هست چرا مدعیان حقوق بشر در جنایات غزه سکوت و به‌جای مقابله با رژیم سفاک صهیونیستی، از آن حمایت کرد؟!
کد خبر: ۹۵۶۵۹۶۷
|
۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۱

به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، کاظم غریب آبادی امروز در جلسه هم‌اندیشی مسائل سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه حقوق بشر برای غرب یک پروژه امنیتی و سیاسی است، بیان کرد: اگر حقوق بشری هست چرا مدعیان حقوق بشر در جنایات غزه سکوت و به‌جای مقابله با رژیم سفاک صهیونیستی، از آن حمایت کرد؟!
 
وی با بیان اینکه سیاست ما در حوزه حقوق بشر در داخل، مبتنی بر حمایت و ارتقای حقوق بشر است، افزود: باید ظرفیت‌های مختلف را در این راستا بکار بگیریم. حمایت و ارتقای حقوق بشر یک اصل برای ما است، در این جهت، کارگروه استانی صیانت از حقوق مردم مستقر در استانداری‌ها نیز به‌زودی تشکیل خواهد شد تا آسیب‌های مختلف حقوق بشر و فرایندهای مخل حقوق مردم را شناسایی و در جهت رفع آنها تلاش نماید.
 
معاون رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران هم اکنون در معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی در جایگاه بسیار خوبی قرار دارد و این حجم از دشمنی با ایران ناشی از اقتدار و استقلال جمهوری اسلامی ایران است.
 
معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه با بیان اینکه جمهوری اسلامی در منطقه حرف اول را می‌زند، اظهار کرد: این یعنی نفوذ جمهوری اسلامی باتوجه‌به ظرفیت‌های بالای راهبردی که دارد. این نفوذ راهبردی نیز در اثر نفوذ ایران در افکار عمومی و اقدامات مثبت است و مانند غرب و آمریکا در جهت مداخله نیست.
 
دبیر ستاد حقوق بشر گفت: در حوزه توان دفاعی نیز به مرحله‌ای رسیده‌ایم که تقریباً هر آنچه در حوزه دفاعی نیاز داریم خودمان تولید می‌کنیم و نکته بارز آن، توان موشکی است که بدون نیاز به کشورهای دیگر حاصل شده است.
 
معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه ادامه داد: از سوی دیگر، شاهد پیشرفت جمهوری اسلامی ایران در فناوری‌های مهم و حساس مانند فناوری هسته‌ای هستیم که ایران نزدیک به دو دهه قبل به باشگاه کشورهای دارای توانمندی غنی‌سازی اورانیوم و تولید سوخت هسته‌ای پیوسته است.
 
غریب آبادی تأکید کرد: پیشرفت هزینه دارد و وقتی ایران به این سطح از پیشرفت رسیده، دشمنان دست از توطئه‌های خود برنمی‌دارد. امروز، دشمنان از توان و ظرفیت ایران اسلامی ناراضی‌اند و همواره در حال طراحی هستند. پروژه تحریم در این راستاست و البته در اهداف خود ناکام ماندند و تحریم‌ها هرچند بر مردم فشار وارد کردند، اما به اهداف خود نرسیدند.
 
دشمنان پروژه ترور را در دستور کار قرار دادند
 
این مسئول گفت: دشمنان همچنین پروژه ترور را در دستور کار قرار دادند، به‌گونه‌ای که تاکنون ۲۳ هزار شهید ترور داریم. گروه‌های تروریستی تحت حمایت برخی کشورهای غربی، آمریکا و رژیم صهیونیستی اروپایی فعال هستند.
 
معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه با اشاره به اغتشاشات سال گذشته گفت: در اغتشاشات سال گذشته برنامه دشمن برای براندازی بود و تمام ظرفیت خود را بکار گرفتند، اما هشیاری مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط، توطئه‌های آنها را خنثی نمود.
 
غریب آبادی با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان اولویت توسعه است، گفت: رویکرد نظام به سیستان و بلوچستان رویکرد کاملاً حمایتی است.
 
وی ادامه داد: این استان مردمان اصیلی که دارد حافظان امنیت هستند. هرچند محرومیت‌های استان از قبل از انقلاب بسیار بالا بوده است، اما اقدامات بسیار خوبی نیز انجام شده است، هرچند هنوز باید تلاش‌های بیشتری برای کاهش فاصله‌ها صورت پذیرد.
 
وی در همین راستا، به عنایات ویژه مقام معظم رهبری و برنامه‌های دولت برای توسعه استان اشاره کرد و گفت: مسئولین محلی حتماً اقدامات انجام شده تاکنون در استان را اطلاع‌رسانی کنند.
 
دبیر ستاد حقوق بشر گفت: فلسفه وجودی ما، خدمت به مردم است. این مردم هستند که همواره توطئه‌های دشمنان را خنثی کردند، پای نظام ایستاده‌اند و علی‌رغم مشکلات، همواره از نظام حمایت کرده‌اند.
 
غریب آبادی بر ضرورت شناسایی توطئه‌های دشمنان و روش‌های آنان تأکید و وحدت ملی از طریق کنارگذاشتن اختلافات قومی و مذهبی و در کنار هم قرارگرفتن را رمز موفقیت کشور و ناامید کردن دشمنان خواند.
 
بلوغ ایجاد شده در نخبگان و توده‌های اجتماعی موجب عبور از بحران‌های قومی مذهبی در استان شده است
 
رضا شریفی، معاون سیاسی‌اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان نیز با بیان اینکه دشمن در حادثه تروریستی راسک به دنبال برهم‌زدن نظم و انسجام اجتماعی بود، گفت: برکت خون شهدای راسک موجب انسجام اجتماعی مردم استان شد و نقشه‌های دشمنان را نقش‌برآب کرد.
 
وی افزود: مقام معظم رهبری در دیدار ۲۶ شهریور مردم این استان چند کلیدواژه مهم را فرمودند و دلایل عقب‌ماندگی استان را بی‌توجهی و تنبلی دولت‌ها دانستند.
 
شریفی با بیان اینکه بنا داریم طرح‌های نو در استان اجرا کنیم، افزود: خوشبختانه استان سیستان و بلوچستان به‌عنوان اولویت اول توسعه کشور مطرح است بر همین اساس ما این ظرفیت را مغتنم می‌دانیم؛ زیرا در این زمینه هم اعتبارات خوبی به استان تخصیص‌یافته و هم اختیارات ویژه‌ای به مجموعه استانداری داده شده است.
 
معاون سیاسی‌اجتماعی استاندار با تأکید بر اینکه پیشرفت استان نیازمند انسجام اجتماعی است، تصریح کرد: متأسفانه ما در دهه ۸۰ به‌شدت درگیر حوادث تروریستی در استان شدیم به‌گونه‌ای که انسجام اجتماعی ما در هم ریخت و بسیاری از فرصت‌ها را از دست دادیم.
 
وی ادامه داد: اما خوشبختانه امروز مجموعه مدیریتی و نگاه حاکمیتی به ظرفیت‌ها و نیروهای انسانی این استان به‌عنوان یک مزیت بارز مطرح است.
 
شریفی با اذعان به اینکه فضای استان در حال حاضر تغییریافته است، عنوان کرد: خوشبختانه نیروی انسانی منسجم و خدوم در استان وجود دارد که یقین داریم این اعتمادبه‌نفس مدیران و مسئولان، نگاهی تحولی در جهت جهش و رشد آبادانی رقم خواهد زد.
 
وی افزود: نکته دوم اینکه در فرمایشات مقام معظم رهبری سه متغیر قومیت، مذهب و زنان از گذشته‌های دور یکی از کانون‌های بحران‌ساز توسط دشمنان در استان است.
 
معاون سیاسی‌اجتماعی استاندار با بیان اینکه امروز می‌توانیم ادعای عبور از مسائل قومیتی و مذهبی در استان را داشته باشیم، گفت: متأسفانه در ۴۴ سال گذشته ما آسیب‌های فراوانی از کشمکش‌های فارس و بلوچ و مذهبی در استان دیده‌ایم.
 
وی ادامه داد: باید همهٔ ما با هم این استان را بسازیم و انگار‌های منفی در معرفی آن را که بخشی تقصیر خودمان است را در سطح رسانه‌ها و جامعه اصلاح کنیم.
 
شریفی خاطرنشان کرد: اتفاقات دهه ۸۰ با این دهه متفاوت است چرا که مردم بیدارتر شده‌اند و قدرت تشخیص دوست و دشمن را کسب نموده‌اند، لذا ما قدردان این مسئله هستیم.
 
وی افزود: این استان دارای رنگین کمانی از گویش‌ها، اقوام و مذاهب است که این یک ظرفیت عظیم است، البته دشمن تلاش می‌کند که این مسئله را به نقطه تهدید تبدیل کند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار