عملیات احیا، آدم را احیا میکند/ کتابی که امید آفربن است
خبرگزاری بسیج، شاید برای شما هم در زندگی اتفاق افتاده باشد که به مرز ناامیدی محض رسیده باشی و تصمیم گرفته باشی از آرزوهایی که ماهها و یا سالها به دنبال آن بودهای، دست برداری!
زخم زبانهای اطرافیان را هم نمیدانی چه پاسخی بدهی!
یکی میگوید به خدا توکل کن
دیگری میگوید شاید قسمت این بوده
هر کسی، چیزی میگوید
و تو هنوز در گوشه ذهنت به هدفت مینگری
البته وقتی به حرفهای اطرافیانت به دقت گوش میکنی و در خلوت، تأمل میکنی با خود میگویی که شاید این حرفها هم درست است اما اگر یک مصداق عینی برای کسی که از طی طریق ناامید شده و با اسقامت و پشتکار به قله رسیده باشد را برایش معرفی کنی همچون آب سردی است که روی صورت انسان خوابیده است، ریخته باشی!!
برای یک فرد خسته و ناامید از مسیری که در آن هدف خود را دنبال میکند هیچ چیز جز وجود یک مصداق عینی قانع کننده نیست. اجازه دهید به اتفاقی اشاره کنم، چند ماه قبل به همراه سخنگوی محترم سپاه پاسداران از یک کارخانهای که چند نفر از مهندسین جوان بسیجی آن را اداره میکردند بازدید کردم آنها با بیمهریهای دولتیان وقت و برخی از مدیران میانی مواجه شده بودند من افسوس خوردم آنگاه که رئیس کارخانه میگفت در جلسه ای به مسئولین چک سفید امضا دادم و گفتم بنزین استان خراسان رضوی را در همین کارخانه با استفاده از ضایعات تولید میکنم و توجهی نشد.
یا وقتی معاون مالی کارخانه از تعویق ۶ ماه پرداخت حقوق کارگرانش سخن گفت، خیسی دور چشمانش، چیزی جز ناامیدی را در نگاهش حکایت نمیکرد.
پس از مدتی در سفری که با نخبگان بسیجی برای دیدار رهبر معظم انقلاب میرفتیم از طریق سید طلبه ای کتابی به من معرفی شد که اگر زودتر با آن کتاب آشنا می شدم شاید پاسخ قانع کنندهای برای دلگرمی هیئت مدیره آن کارخانه داشتم و میتوانستم به سهم خود غبار ناامیدی را از چهره مهندسین دلسوز و بسیجی بزدایم.
کتاب "عملیات احیا" که نویسنده اش فراز و فرودها و سختیهای مسیر کاری خود را در کارخانه جمکو سبزوار نگارش کرده بود.
روایت صعود یک مجموعه دانش بنیان به قلههای دانش و فناوری موضوع این کتاب است
راوی/ غلامرضا ترابی