گزارش خبرگزاری بسیج، شهید علی ره آموز در خانوادهای مذهبی و مستضعف دیده به جهان گشود و از همان کودکی مزه فقر و بدبختی را چشید. پدرش خدمتگزار جزئی در آموزش و پرورش بود.
از وقتی خود را شناخت در اطراف خود جز فقر و بدبختی چیزی ندید و همراه تحصیل برای جبران فقر مالی به کار پرداخت.
تعطیلات را نیز کار میکرد و کمک خرجی برای خانواده بود.هنوز جوانی بیش نبود که پدر را از دست داد و دردی مضاعف شد و در جوانی سرپرست یک خانواده ۶ نفره شد، اما او مصمم و با صلابت تلاش کرد و به کار و تحصیل پرداخت و موفق به اخذ دیپلم شد و در یکی از روستاهای شهرستان بجنورد به شغل شریف آموزگاری پرداخت.
در دوران انقلاب شکوهمند اسلامی همه شاهد تلاش و فعالیت چشمگیر علی از جمله پخش اعلامیهها و نوارهای حضرت امام (ره) بودند. پخش کتاب ، حتی با وجود فقر مالی که داشت باهزینه خود کتاب و نوارهای انقلابی را تهیه نموده و به رایگان در اختیار شیفتگان انقلاب اسلامی قرار میداد.
او سراسر وجودش عشق به اسلام و انقلاب بود.از همان آغاز خدمت به هر روستایی که میرفت مردم روستا را شیفته اخلاق و برخورد اسلامی خود میکرد و اسوهای میشد برای نوجوانان و مردم روستا و همه افراد او را دوست میداشتند.
در شروع جنگ تحمیلی جزء اولین نفراتی بود که عازم جبهههای نبرد شد و عاشقانه جنگید .وجودش سراپا شور و خدمت به اسلام بود .بعد از مدتی پیکار با خصم زبون به بجنورد بازگشت و در پشت جبهه به آموزش و هدایت نوجوانان و جوانان عاشق جهت دفاع از مرزهای میهن اسلامی پرداخت.
ماه رمضان با دهان روزه به آموزشهاي سخت نظامی میپرداخت و همه روزه مسافت شهر تا محل خدمت را پیاده طی میکرد تا به آموزش و سازماندهی مردم و نیروهای بسیجی جهت اعزام به جبههها بپردازد.
دوستانش شاهد تقسیم غذا توسط او بین مستضعفین شهر بودند ، او براستی خدمتگزار محرومین بود ، چون خود درد کشیده و محروم بود و دشمن و خصم نابکار که نمی توانست شاهد این رشادتها باشد ،ناجوانمردانه با هدف قرار دادن قلبش ، او را در نیمروز هشتم مهر ماه سال ۱۳۶۰ به خون غلطاندند و به شهادت رساندند.
در نامه ای از سوی خانواده این شهید عزیز خطاب به مجامع بین المللی آمده است :
ما از شما سئوال میکنیم که گناه این معلم چه بوده است؟ آیا انسان به جرم کمک به هموطنانش و اعتقاد و ایمان راسخ به مکتبش باید کشته شود؟ در کجای قوانین حقوق بشر وجود که انسانی بیگناه کشته شود و قاتل هرکجا که دلش میخواهد برود و به قانون دهن کجی نکنند. از شما سئوال میکنیم چرا کشوری که خود را مهد آزادی و دمکراسی و قانون میداند تمامی این جانیان و دزدان و جلادان را و سرکردگانشان را در خود جای داده است و هیچ مسئولیتی بر عهده نمی گیرد.عصر اترک
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |