به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، حجتالاسلام محمود محمدی شاهرودی، جانشین نماینده ولیفقیه در سازمان بسیج مستضعفین چندی پیش با حضور در «پاتوق خبر» خبرگزاری بسیج، پاسخگوی سوالات ما شد. مهمترین سوال این روزهای خبرگزاری بسیج که وظیفه ترویج اندیشه و کارکرد این نهاد انقلابی را دارد، این است که چرا بسیج و بسیجی با وجود داشتن ظرفیتهای سترگ و بزرگ، در ساختارهای کلان مدیریتی حضور پر رنگ ندارد. این سوال را از حجتالاسلام محمدی شاهرودی نیز پرسیدیم. او معتقد است که شبکه عظیم بسیج باید در عرصههای تصمیمسازی و تصمیمگیری، حضور ساختاری داشته باشد. مشروح گفتوگوی خبرگزاری بسیج با جانشین نماینده ولیفقیه در سازمان بسیج مستضعفین را در ادامه از نظر خواهید گذراند.
نظیر بسیج در دنیا وجود ندارد
حجتالاسلام محمود محمدی شاهرودی، جانشین نماینده ولیفقیه در سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به نقش بسیج در تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب، اظهار کرد: بسیج در همه دورانها چه در دوره استقرار نظام جمهوری اسلامی و چه در مرحله استمرار انقلاب از سال 58 تا 40 سال پس از آن، نقش بسیار مهم و کلیدی داشته است. وی افزود: در همه عرصههایی که نظام اسلامی نیاز به حمایت داشته اعم از عرصههای سازندگی، دفاعی و امنیتی و فرهنگی، حضور بسیج پر رنگ بوده است.
حجتالاسلام محمدیشاهرودی با اشاره به تاثیرگذاری فرهنگی بسیج گفت: زیرساخت نظام اسلامی ما، فرهنگی است یعنی اقتصاد، سیاست و امنیت مبتنی بر فرهنگ است و بسیج نیز بزرگترین شبکه فرهنگی دنیاست؛ چنین شبکهای با این وسعت در دنیا، نظیر و وجود ندارد.
نظام جمهوری اسلامی در گام دوم انقلاب، به قله نزدیک میشود
وی با اشاره به تکمیل دستاوردهای انقلاب اسلامی، اظهار کرد: گام دوم نظام اسلامی، مرحله «استکمال» است. در این مرحله، نظام مقدس جمهوری اسلامی دارد در همه عرصهها از جمله علم و فناوری، به قله نزدیک میشود. جانشین نماینده ولیفقیه در سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به ماموریت بسیج بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب تاکید کرد: یکی از بخشهای مهم بیانیه گام دوم انقلاب، هفت توصیه مقام معظم رهبری است که بسیج آن را به عنوان هفت فرمان، تلقی کرده است و در سند راهبردی دهساله خود که به تصویب فرماندهی معظم کل قوا نیز رسیده، آنها را گنجانده و راهبرد دوم آن، اساسا مبتنی بر هفت عرصه بیانیه گام دوم انقلاب است. حجتالاسلام محمدی شاهرودی تاکید کرد: بسیج در گام دوم انقلاب، با برنامههایی که در سراسر جامعه اسلامی دارد و با کمک شبکه عظیم و گستردهاش، این هفت عرصه را محقق خواهد کرد.
بسیج از الهامات الهی به قلب حضرت امام(ره) بود
وی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به نقل قولی از رهبر انقلاب مبنی بر اینکه «بسیج از الهامات الهی به قلب حضرت امام بود» تاکید کرد: بسیج، بُعد مردمی انقلاب اسلامی است. بسیج در گام دوم انقلاب، این هفت عرصه را در سند اعتلای ده ساله خود جای داده و بر اساس آن، برنامهریزی کرده است. برای نمونه، اینکه بسیج قرار است در عرصه علمی به کدام نقطه برسد، در این سند گنجانده شده است. بسیج علمی ما در این باره به طور مفصل برنامهریزی کرده و تولیدات دانشبنیان آن، خود را نشان خواهند داد.
حجتالاسلام محمدیشاهرودی با اشاره به بینظیر بودن ساختار بسیج در دنیا و با بیان اینکه چند دههزار گروه جهادی با تخصصهای مختلف در عرصههای متعدد نقشآفرینی میکنند افزود: یکی از مطالبات رهبر انقلاب، دعوت بسیج به رعایت اخلاق است. به همین خاطر عرصه دوم در هفت عرصه بیانیه گام دوم انقلاب، به معنویت و رعایت اخلاق اختصاص دارد. وی در همینباره اضافه کرد: یکی از قرارگاههای مهم بسیج مبتنی بر سند اعتلا، قرارگاه تعلیم و تربیت است که برای این بخش و نهادینهکردن ارزشهای اخلاقی در نظام اسلامی، تلاشهای بسیار خوبی شده است و انشاالله ثمره این تلاشها را ظرف دو،سه سال آینده خواهیم دید.
انتهای پیام/
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |