هدف گذاری اصلی در بحث سواد رسانه خانواده است/ رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج فرصتی برای شناسایی استعداد جوانان
به گزارش خبرنگار بسیج، زهرا ابراهیمی مدیر کل دفتر امور یانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان در حاشیه بازدید از روند برگزاری چهارمین رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال بسیج با بیان اینکه عامل توسعه کشور، نیروی انسانی است، بیان کرد: در بازدید از غرفه های رویداد مسئله ای که مشهود بود حضور نیروهای جوان زیر 30 سال بود که طبق آمار حدود 66 درصد جوانان اعم از دختران و پسران زیر 30 سال هستند که عامل توسعه سرمایه انسانی می باشند .
وی با بیان اینکه این سرمایه های انسانی بی بدیل می توانند برای استان نقش آفرین باشند، افزود: قطعا در پایان این رویداد افتخاراتی نصیب این جوانان خواهد شد .
ابراهیمی خاطر نشان کرد: امروزه بحث حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و مبارزه با افزایش جمعیت سالمند از ضروریت های کشور است.
مدیر کل دفتر امور یانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان با اشاره به چهارمین رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال بسیج گفت: این رویداد در بهترین زمان بعد از اتفاقات اخیر در کشور برگزار شد ، اگر چه که اتفاقات اخیری که در استان و کشور افتاد کام همه را تلخ کرد اما چه بسا که این تلخی باید کماکان بماند به دلیل اینکه ما بتوانیم هم اندیشی کنیم تا بدانیم از کجا آسیب خوردیم.
وی ادامه داد: ان شالله این گونه برنامه ها مستمرا برای این جامعه جوان و پویا برگزار شود بالاخص در بحث سواد رسانه و آسیب های اجتماعی که دو موضوعی است که بسیار اهمیت دارد و هدف گذاری و نشانه گذاری خوبی انجام شده که امیدواریم استمرار داشته باشد .
این مسئول با بیان اینکه دشمن برای جوانان ما برنامه ریزی کرده، اضافه کرد: ما باید با برگزاری این گونه همایش ها و رویدادها زمان بیشتری برای جوانان اختصاص دهیم .
وی با اشاره به آسیب شناسی انجام شده در اغتشاشات اخیر افزود: براساس آسیب شناسی انجام شده مشخص شد قالب جوان ها و خانواده های ما سواد رسانه ای نداشتند و چون این سواد هدف گذاری نشده بود و علی رغم اینکه مجموعه های مختلف کارهای متعددی انجام دادند اما نتوانستیم از این ظرفیت استفاده کنیم .
ابراهیمی با بیان اینکه هدف گذاری اصلی در بحث سواد رسانه خانواده ها هستند، گفت: فضای مجازی فضای افسار گسیخته ای است که نه تنها جوانان ما بلکه در بین دانش آموزان ما نیز رخنه کرده است.
مدیر کل دفتر امور یانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان با اشاره به مسئله کرونا در دو ساله اخیر اضافه کرد: مسئله کرونا باعث شد که تلفن های همراه در اختیار رده سنی دانش آموز قرار بگیرد بدون اینکه خودشان واقف باشند که چه تولید محتواهایی را باید بچه ها بهره گیری کنند و همزمان این فضای افسار گسیخته باعث شد که هر تولید محتوایی در اختیار دانش آموزان ما قرار داده شود.
ابراهیمی با تاکید بر اینکه آموزش سواد رسانه خانواده از پر اهمیت ترین مواردی بود که آسیب های اخیر ناشی از این اتفاق بود، تصریح کرد: یک سری واقعیت ها اگر چه تلخ است باید بپذیریم، به هر حال ما در جوار کشورهایی هستیم که به لحاظ شرایط خاصی که دارند و اتفاقاتی که در این کشورها رخ داده موجبات مهاجرت به کشور ما و بروز آسیب های اجتماعی شده اند مواردی چون افرادی که فاقد شناسنامه هستند و در سکونت گاه غیر رسمی زندگی می کنند که امار قابل توجهی را به خود اختصاص داده است.
وی ضمن ابراز خرسندی از تولید محتوای برخی جوانان با موضوع آسیب های اجتماعی استان در این رویداد، گفت: ما باید در تولید محتوا بر اساس گروه های مختلف برنامه ریزی کنیم و از طرفی افرادی تربیت شوند که خودشان مناجی خودشان باشند.
ایراهیمی با اشاره به سکونت گاه های غیر رسمی استان افزود: ما باید تمام تلاش خود را کنیم و جامعه هدف را همراه این مسیر کنیم تا بزرگان منطقه خودشان نقش آفرینی کنند.
انتهای پیام/