به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، زنان از ابتدای تاریخ تاکنون حماسههای باشکوه و بیبدیلی در ایران اسلامی ایفا کردهاند که از جمله آنها هشت سال دفاع مقدس است که با همراهی و همصدایی دوشادوش مردان حماسههای جاودان و ماندگار خلق کردند.
زنان ایران زمین همواره در همه عرصههای حماسی، تربیتی، فرهنگی و سیاسی حضوری پررنگ داشتند و در هشت سال جنگ تحملی ۸سال دفاع نیز در کنار مردان باغیرت و فداکار با فراهم آوردن اقلام موردنیاز رزمندگان جبهه، تا بیرون راندن متجاوزان از مرزهای سرزمینمان ایستادند و پا به پای مردان جنگیدند.
از جمله این بانوان، مریم رستمی مادر وخواهر شهید، بانویی ایثارگر از دیار روستای طاسران شهرستان کبودراهنگ است که در زمان جنگ تحمیلی از بانوان فعال در عرصه خدمترسانی به جبهه بوده است که به مناسبت هفته دفاع مقدس گفتگویی با این بانوی ایثارگر داشتیم که در ادامه میخوانید.
خبرگزاری بسیج: لطفا خودتان را معرفی کنید.
مریم رستمی، متولد سال۱۳۲۶ هستم، در یک خانواده مذهبی در طاسران به دنیا آمدم،خواهر شهید ذبیح الله رستمی و مادر شهید بیرامعلی رضایی هستم.
خبرگزاری بسیج: چه فعالیتهایی برای کمک به جبهه در دوران دفاع مقدس انجام میدادید؟
رستمی: زنان محله را به مسجد روستا دعوت میکردیم و با توجه به تخصص و تجربه بانوان از آنها برای تهیه اقلام مورد نیاز جبهه کمک میگرفتیم.
برخی از بانوان در بافتن شال و کلاه برای رزمندگان کمک میکردند و بقیه نیز در تهیه مواد غذایی و خشکبار و حبوبات و بستهبندی آنها کمک میکردند.
خبرگزاری بسیج: روزانه چند نفر برای کمک به جبهه در مسجد حضور پیدا میکردند؟
رستمی: تعداد بانوانی که در این فعالیت کمک میکردند زیاد بود و روزانه 15 نفر یا بیشتر بودند که حضور پررنگتری داشتند.
خبرگزاری بسیج: چه خاطرهای از زمان کمک رسانی دارید، بازگو کنید؟
رستمی: زمان زیادی از سالهای دفاع مقدس میگذرد به یاد دارم من به همراه چند نفر از بانوان مسئول جمعآوری کمک بودیم، محله به محله میرفتیم و درب منازل را میزدیم و کمکهای مردمی را ذره ذره جمعآوری میکردیم.
در آن زمان که مثل امروز کیسههای پلاستیکی فراوان نبود، مجبور بودیم کمکهای جمع آوری شده را در چادرهایمان بریزیم و به مسجد منتقل کنیم.
خبرگزاری بسیج: نظر مردم آن زمان در مورد کمک بانوان به پشتیبانی جبهه چه بود؟
رستمی: بانوان آن زمان اصرار داشتند که میخواهیم در دفاع مقدس نقشی داشته باشیم و از آن جایی که درس در مکتب اسلام و عاشورا خوانده بودند با اقتدا به حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت زینب(س) و دیگر زنان آزاده این مکتب، همه مردم خود را سهیم در اجر این طریق الهی و رهسپاری در راه دشوار دفاع مقدس میکردند.
خبرگزاری بسیج: چه توصیهای به جوانان امروز داردید؟
رستمی: از نسل جوان میخواهم که قدردان خون شهدا باشند چراکه شهدا به خاطر امنیت و حفظ چادر زهرا(س) و ناموس شما رفتند و جان خود را فدا کردند.
شهدا و جوانان دیروز این انقلاب را با چنگ و دندان نگه داشتند و به نسل جدید رساندن بنابراین با عمل صحیح و کار برای انقلاب، قدردان خون شهدا و فداکاریهای رزمندگان باشیم.
گفتگو از: سمیرا سبزی
انتهای پیام/