سردار ظفری:

اندیشه شهید سلیمانی ضرورت مدیریتی است

همدان- مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان گفت: اندیشه شهید سلیمانی ضرورت مدیریتی است برای هرکسی که در جایگاهی قرار دارد.
کد خبر: ۹۴۲۰۷۹۲
|
۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۶

به گزارش خبرگزاری بسیج، سردار مهدی ظفری در آیین اختتامیه دهمین جایزه ادبی یوسف (داستان کوتاه) و شعر دفاع مقدس و مقاومت که با حضور جمعی از نویسندگان و شعرا در سالن اجتماعات باغ موزه همدان برگزار شد، اظهار داشت: این مجالس گویای یک هم‌نفسی با هم و یک تعهد مجدد است در مورد شهید و شهادت و ارزش‌های دفاع مقدس که یک بازخوانی از آن دوران داشته باشیم.

وی با بیان اینکه، همیشه دم از شهید و شهادت می‌زنیم، گفت: اگر مقام شهید و رزمنده بودن را در ذهن ترسیم کنیم، شهید کسی است که صدها دلیل دارد برای اینکه ورود پیدا نکند مثل ما و امثال ما، اما همه دغدغه‌ها را پشت سر می‌گذارد و وارد صحنه می‌شود و وقتی وارد جبهه و جنگ می‌شود همه سختی‌ها را می‌پذیرد و در دو جبهه هم جهاد اصغر و هم جهاد اکبر می‌جنگد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان گفت: شهید برای اینکه بیاید و فهم جهاد اکبر را پیدا کند، این مقام شهادت است که خود را آماده می‌کند و در عملیات‌ها چند مسیر برای او کاملا مشخص است یا اسیر می‌شود یا مجروح و یا شهید می‌شود؛ و وقتی اسیر می‌شود هیچ گاه از قاعده‌های دینی خود فاصله نمی‌گیرد و رعایت حدود الهی را دارد.

وی با اشاره به اینکه رزمنده وقتی جانباز می‌شود و برمی‌گردد از کسی چیزی نمی‌خواهد، ابراز داشت: جنگ و دفاع مقدس ما بزرگ‌ترین واکنش جهانی و اولین واکنش نظام یافته همگرای همه قدرت‌های جهان در مقابل ملت و انقلاب اسلامی بود.

سردار ظفری بیان کرد: جامعه ما آنقدر رشد کرده که بانوان جامعه ما حقیقتاً مردانگی را گاهی اوقات از سطح مردان عبور دادند و مردانگی کردند و امروز هم زنان در برخی از صحنه‌ها حضور پیدا کردند شاید جنسیت متفاوت است اما حقیقتاً قامت، قامت مردانگی است.

وی با بیان اینکه ما آدم های کوچکی نیستیم و شایسته نیست که هر فردی خود را درگیر کارهای جناحی و چپ و راست کند، عنوان کرد: ما حق نداریم جامعه دینی خود را تحقیر کنیم که آن شئونات و هدف‌گیری‌های اول انقلاب را بیاییم و با حزب و گروه و ... به خطر بیندازیم و این ظلمی است که ما چه خواسته و چه ناخواسته درگیر آن شده‌ایم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان ابراز داشت: گرفتاری جامعه این است که با قاموس حزب نمی‌توانیم عاشورا را معرفی کنیم چراکه حزب کوچک است و هرچقدر مسیر و نگرش خوبی را طی کند اما باز کوچک است چون حزب به جزء خودش نمی‌بیند و به دنبال حذف یک قشر در جامعه است.

وی ادامه داد: هدف انقلاب اسلامی تشکیل امت اسلامی است نه حزب اسلامی، حزب اسلامی به دنبال حذف یک قشر است و جز خودش را نمی‌بیند اما امت اسلامی اینگونه نیست اصلا دین ما دین نجات است و دین اسلام است.

سردار ظفری اضافه کرد: ما به دنبال تشکیل حکومت جهانی هستیم و در کنار قنوت، قیام هم کردیم اما شهید سلیمانی در کنار تواضعی که دارد قیام کرد و با وجود همه ویژگی‌های معرفتی و ... که دارد قیام می‌کند و نمی‌ترسد؛ ما هم نباید بترسیم و امروز اگر بسیجی و ارتشی هست با ما غریبه نیستند و نباید فاصله را کم کنیم.

وی گفت: اگر در جامعه به این حد از کمال برسیم که به تعبیر شهید کاظمی که هرکسی در جایگاه خود باید یک شهید زنده باشد، جامعه رو به تکامل می‌رود و مدیر در مجموعه خود یک شهید زنده است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان با بیان اینکه امروز هر چه زمان پیش می‌رود دایره دفاع ما بازتر می‌شود، گفت: شهید سلیمانی سپاه را معرفی کرد و امروز سپاه ورای ساحت شهید سلیمانی است که در منطقه مانور می‌دهد.

وی بیان کرد: ما باید بزرگ شویم حق ما بزرگ شدن است، هرکسی در جایگاهی قرار بگیرد شهید سلیمانی می‌شود، خانم خانه‌دار اگر نسبت به تربیت فرزند مراقبت کند با او ارتباط برقرار می‌کند و اگر جامعه به این صورت باشد، جامعه توحیدی می‌شود؛ ادامه مسیر پیش روی همه ما است، نباید غفلت کنیم، اندیشه شهید سلیمانی ضرورت مدیریتی است برای هرکسی که در جایگاهی قرار دارد و ما نباید خواب بمانیم و باید درگیر مسائل بزرگ‌تر باشیم.

سردار ظفری با اشاره به اینکه کنگره شهدا را در پیش داریم، خاطرنشان کرد: باید با شهدا معاشرت داشته باشیم و کنگره بزرگداشت شهدا را به بهترین نحو برگزار کنیم؛ این کنگره افتخار ما است و باید مسئولیت‌هایی که برعهده ما گذاشتند به خوبی انجام دهیم و دستگاه‌های اجرایی طرح‌های خود را عملیاتی و به دبیرخانه کنگره ارسال کنند.

وی گفت: به طور قطع انتظاراتی از همدان است که همه باید بسیج شویم و کمک کنیم چراکه تمام فعالیت‌های فرهنگی زیر چتر این کنگره است که این کنگره بتواند در سطح کشور معرفی شود و بتوانیم در پیشگاه خدا به عنوان یک عنصر، قدم برداریم.

در ادامه مراسم بیانیه دهمین جایزه ادبی یوسف (داستان کوتاه) و شعر دفاع مقدس و مقاومت قرائت شد؛ سپس از برگزیدگان این جشنواره که به ترتیب سمانه مستقیمی مقام اول، لیلا گودرزیان فرد مقام دوم و فاطمه بگ زاده مقام سوم را کسب کردند و از مسعود ویژه، مهسا مظفری موغاری، الهه افضلی، مردیم مهدوی حرمت و کیانا بطویی تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار