به گزارش خبرگزاری بسیج از قم،متن این یادداشت بدین شرح است:
پرده اول:
همکارم دو ماهی رفته بود آلمان، وقتی از وقتشناسی و نظم مثال زدنی شهروندان آلمانی، نظم وسایل نقلیه عمومی مانند قطارها، اتوبوس و... تعریف میکرد، دهان همه ما وا میماند؛ یا وقتی از عدم وجود پلیس در چهارراهها و میادین صحبت میکرد، همه متحیر میشدیم مگه داریم مگه میشه.
یا اینکه وقتی میگفت آنجا کسی دروغ نمیگوید، شاخ در آورده بودیم. البته تعریف ما مسلمانان در مورد دروغ با دنیای غرب کمی متفاوت است: تعریف کلاسیک از دروغ در دنیای غرب، متشکل از سه مؤلفه است: ۱. جملهای خطایی گفته شود ۲. گوینده از خطا بودن آن مطلع باشد ۳. گوینده قصد فریب مخاطب را داشته باشد. برای ما دروغ، دروغ است. (مجال بحث در مورد دروغ مصلحتی نیست)
پرده دوم:
در صف نانوایی، تا حواسم را پرت دید، نانها را برداشت که برود: برگشتم گفتم: مگر نوبت من نیست! با شرمندگی نان را گذاشت و...
شما هم اگر خوب به دور و بر خود نگاه کنید تا شب دهها مورد از عدم رعایت حقوق شهروندی (حقالناس)
کلام آخر:
از علامه طباطبایی رحمت الله علیه پرسیدند: چطور ما مسلمانان نماز میخوانیم، ولی بارانش در غرب و سرزمینهای اروپایی میبارد؟
ایشان فرمودند: با توجه به آیه «وَلَو أَنَّ أَهلَ القُرىٰ آمَنوا وَاتَّقَوا لَفَتَحنا عَلَیهِم بَرَکاتٍ مِنَ السَّماءِ وَالأَرضِ...؛ آنچه موجب نزول باران و رحمت میشود: «رعایت حقوق شهروندان» است، نه رعایت «حقوق الهی» که این حقوق نیز در غرب و اروپا بهتر و بیشتر از سرزمینهای اسلامی رعایت میشود.
یا مرحوم سید جمال الدین اسد آبادی فرمود: «الاسلام محجوب بالمسلمین» مسلمانها حجاب اسلام شدهاند
اسلام به ذات خود ندارد عیبی/هر عیب که هست از مسلمانی ماست.
انتهای پیام/
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |