به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر حجت الاسلام و المسلمین حسین ابوالقاسمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در سرخه اظهار کرد: ذی القعده ی سال173هجری دختری از بهشت مهمان خانه ی امام موسی کاظم (ع) و نجمه خاتون شده بود. بین اهل خانه، امام رضا (ع) از داشتن چنین خواهری از همه شادتر بود؛ خواهری که هرچه بزرگ تر می شد آثار فضل، علم و عصمتش آشکارتر می شد؛ تا جایی که به معصومه معروف شد.
وی افزود: نام شریف آن بزرگوار فاطمه و مشهورترین لقب آن حضرت، «معصومه» است. پدر بزرگوارش امام هفتم شیعیان حضرت موسى بن جعفر (ع) و مادر مکرمه اش حضرت نجمه خاتون (س) است . آن بانو مادر امام هشتم نیز هست . لذا حضرت معصومه (س) با حضرت رضا (ع) از یک مادر هستند.
مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه شهرستان سرخه با بیان اینکه دختر امروز، برای تنظیم رفتار و منش خود، دلیل میخواهد، بیان داشت: ملاک و معیاری میخواهد که حساب کتاب داشته باشد. با تمام احترامی که با همهی وجود و تمام قد به بزرگترها دارد، در پس توصیهها و چارچوبهای مد نظر آنها، یک مرجع و منبع محکم طلب میکند.
ابوالقاسمی با اشاره به اینکه فاکتورهایی برای دختران امروز حائز اهمیت است، گفت: دختران ممکن است جملاتی چون سنگین باش را بشنوندو واکنش هایی چون منظورشان از این جمله چه بود؟ یعنی باید یک گوشه بنشینم و نخندم؟ را از خود نشان دهند، گفت:آن خطاب و این واگویه های درونی، میان بزرگترها و دخترها، تا یادمان هست، همیشه بوده و هست. انتظارات رفتاری بزرگترها از دخترها، با همه ی دلسوزی ها و آینده نگری هایشان، گاهی چالش آفرین بوده و هست.
وی عنوان کرد: در فرهنگ قرآن و در فرهنگ زندگی انبیاء، حتی اگر صدها سال پیش از ما بوده باشند، دختران، با نشاط اند، فعال اند، نقش های جدی اجتماعی و خانوادگی دارند، دارای قرب و ارزش هستند و در عین حال، با وقار و با سکینه و با شخصیت اند. این وقار و حیا را قرآن در رفتار دختران شعیب (ع) چنین بیان کرده است.
مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه شهرستان سرخه با بیان اینکه اینجا و الآن، هدفمان بررسی تفاوت های نسلی نیست، عنوان کرد: ولی برای زندگی در عصر خودمان و برای اینکه فرزند زمان خود باشیم، باید مرور کنیم که "دختر بودن" یعنی ایستادن در کدام جایگاه؟ آیا معنای سنگین و رنگین بودن برای دختران امروز تفاوتی دارد با دختران نسل های قبل؟
ابوالقاسمی تصریح کرد: حداقل چیزی که هست، دختر امروز، برای تنظیم رفتار و منش خود، دلیل می خواهد. ملاک و معیاری می خواهد که حساب کتاب داشته باشد. با تمام احترامی که با همه ی وجود و تمام قد به بزرگترها دارد، در پس توصیه ها و چارچوب های مد نظر آنها، یک مرجع و منبع محکم طلب می کند.
وی با اشاره به اینکه دختر امروز حق دارد، افزود: انبوه اظهار نظرهای سلیقه ای، هرکسی را سردرگم می کند. برای زندگی سالم و متعالی در این مختصات پیچیده ی زندگی عصر ما، ناچار باید ملاک و معیار و الگویی استاندارد پیدا کرد. نمونه هایی که اسلام و قرآن از زندگی دختران و زنان طراز، معرفی می کند، حقیقتاً فرا زمانی و فرا مکانی اند. در حدی که در مجال این یادداشت بگنجد، دو مورد از مؤلفه های مهم زندگی دختر امروز را با زندگی آن "قله ها" تطبیق می دهیم تا راهبردهایی برای مسیر خود پیدا کنیم.
مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه شهرستان سرخه تصریح کرد: دختر، در نوجوانی و جوانی یعنی منبع انرژی و نشاط و سر زندگی طراوت و صفای دختران، مثال زدنی و رشک برانگیز است. نمونه هایی که قرآن از زندگی دختران بیان می کند و معیارهای مدنظر خود را در خلال داستان زندگی شان ارائه می دهد، دخترانی هستند فعال با نقش هایی کلیدی؛ خوب بودن، سنگین بودن، وقار داشتن و به قول خودمان خانم بودن، اصلا مساوی نیست با یک گوشه نشستن و مخفی ماندن و فعال نبودن.
پس در فرهنگ قرآن و در فرهنگ زندگی انبیاء، حتی اگر صدها سال پیش از ما بوده باشند، دختران، با نشاط اند، فعال هستند.