به گزارش خبرگزاری بسیج زنجان، سید قاسم موسوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: 170 پرونده امدادگران در دهمین کمیته استانی ارتقای درجه بندی امدادگران و نجاتگران با حضور مسؤولان این حوزه و ناظران سازمان امداد و نجات کشور مورد بررسی قرار گرفت.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان افزود: از این تعداد 160 پرونده به درجههای نجاتگری اول، دوم و سوم ارتقا یافتند که از این تعداد 132 نفر آقا و 28 نفر نیز خانم از شهرستان های زنجان، خدابنده و ابهر هستند.
وی گفت: این تعداد از سطح امدادگری یکم به نجاتگری سوم، از نجاتگری سوم به دوم و از سطح دوم نیز به یکم ارتقا یافتند.
موسوی ادامه داد: بالا بردن توان عملیاتی تیمهای امداد و نجات، سیر منطقی و تدریجی روند آموزش و تمرکز بر ارتقای کیفیت آموزشها، استانداردسازی مسیر ارتقای نیروهای داوطلب در هر رسته از تیمهای عملیاتی، ایجاد بانک اطلاعاتی و شناسنامه کامل و دقیق امدادگران و نجاتگران بر حسب درجات کسب شده و تیمهای عملیاتی به منظور استفاده بهینه از ظرفیتهای آنها از اهداف ارتقای درجه است.
وی، سطح بندی امدادگران و نجاتگران بر مبنای تخصص و توانمندی آنان در هر رسته از تیمهای عملیاتی جمعیت هلال احمر، سهولت در شناسایی امدادگران و نجاتگران در صحنه حادثه، ایجاد رقابت سالم با تقویت روحیه مشارکت و کارگروهی در بین امدادگران و نجاتگران، ایجاد انگیزه در امدادگران برای رسیدن به مقاطع و درجات بالاتر را از دیگر اهداف اعطا و ارتقای درجه برشمرد.
موسوی با تاکید بر اینکه بخشی از فعالیتهای هلال احمر را مدیون اعضای داوطلب هستیم، گفت: با حضور فعال 465 امدادگر فعال خانم و آقا در هلال احمر این استان، عملیاتهای امدادی با موفقیت انجام میشود که به صورت داوطلبانه در جمعیت هلال احمر حضور دارند.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |