نقش اساسی همدلی وانسجام همه جانبه مدیریت استانی در توسعه پایدار سیستان و بلوچستان

زاهدان- دکتر مالکی درجمع معاونین ومدیران سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت:رفع موانع تولید وظیفه همه است که با همدلی و انسجام مدیران دستگاه‌های اجرایی و ایجاد ارتباط با مدیریت کشور امکان پذیر خواهد بود.
کد خبر: ۹۳۳۹۴۸۸
|
۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۶
به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در جمع معاونین و مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به ظرفیت‌های بخش کشاورزی گفت: رفع موانع تولید وظیفه همه ماست که با همدلی و انسجام مدیران دستگاه‌های اجرایی و ایجاد ارتباط با مدیریت کشور امکان پذیر خواهد بود.

فدا حسین مالکی اذعان داشت: قدرت در ظرفیت‌ها و توانمندی هاست و از همه مسئولان استانی خواست با قدرت و با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و توان کارشناسی محرومیت و گرفتاری‌ها در همه بخش‌ها برداشته و همصدا بسوی توانمند سازی سیستان وبلوچستان گام برداریم.

وی بخش کشاورزی را یکی از ظرفیت‌های مهم استان برشمرد که در مسیر توسعه استان نقش بسزایی دارد و اعلام آمادگی کرد در مجلس موارد بخش کشاورزی را بصورت ویژه پیگیری می‌نماید.

مالکی تصریح کرد: با بازنگری در قوانین مرزی سعی داریم خود تحریمی‌ها را حذف کنیم و از فرصت‌های مرزی برای ارتقای تولید و اشتغال بهره بگیریم.

نماینده زاهدان بشدت از ایجاد ناامیدی در مردم انتقاد کرد و گفت: در شرایط حساس کنونی جامعه نیاز به امید و مشارکت عمومی در همه جبهه‌ها دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی در این نشست طی سخنانی گفت:در سیستان وبلوچستان فرصت هاو استعداد‌های ممتازی برای ایجاد اشتغال پایدار و ایجاد درآمد و ارتقای تولید وجود دارد.

محمد علی نیکبخت شرایط اقلیمی، تولید محصولات خارج از فصل، تولید میوه‌های گرمسیری، شیلات و صید وصیادی و پرورش میگو، تولید محصولات گلخانه‌ای، تولید خرما، دامپروری و تامین و تولید گوشت قرمز مورد نیاز کشور و بهره گیری از فرصت‌های مرزی را عمده‌ترین استعداد‌های سیستان و بلوچستان برشمرد.

مجری طرح آبرسانی دشت سیستان با اشاره به اتمام عملیات اجرایی طرح عظیم انتقال آب بالوله به ۴۶ هزارهکتار ازاراضی دشت سیستان اظهار داشت: با توجه به شرایط اقلیمی موجود بهره وری حداکثر‌ی از آب در منطقه فقط از طریق همین طرح امان پذیر است که هدر رفت آب در بخش کشاورزی را به پایین سطح ممکن رسانده است.

نیکبخت ارزش ریالی امروزه طرح را بیش از ٢٠ هزار میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: عمده وظیفه طرح آبرسانی دشت سیستان، انتقال مداربسته آب تخصیصی چاه نیمه‌ها به مزارع کشاورزان میباشد و تاکنون در سه مرحله بیش از ٢٧٠ میلیون مترمکعب آب از طریق همین طرح به مزارع تحت پوشش منتقل گردیده است.
ارسال نظرات
آخرین اخبار