۰۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 27 April 2025
22:18
کد خبر : 9336138
۱۰:۳۷

۱۴۰۰/۰۲/۰۳
ادعای معاون بهبود امور دامی سازمان جهادکشاورزی استان یزد:

خودکفایی استان در تامین گوشت قرمز

معاون بهبود امور دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: در استان یزد سالانه21هزارتن گوشت قرمز تولید و میزان مصرف گوشت قرمز سالانه استان هم21هزارتن می باشد
به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد، مهدی غیب اللهی با رد هرگونه کمبود گوشت قرمز در سطح استان یزد اظهار داشت: میزان دام سبک و سنگین موجود در استان ۸۰۳ هزار راس دام سبک، ۱۴۵ هزار راس گاو و گوساله و ۱۵ هزار نفر شتر می‌باشد که باعث شده هیچ کمبودی در این زمینه در سطح استان وجود نداشته باشد ونیازی به واردات گوشت قرمز نباشد.

وی ادامه داد: میزان تولید گوشت قرمز استان به صورت سالیانه ۲۱ هزارتن می‌باشد که با میزان مصرف سالیانه استان که ۲۱ هزارتن می‌باشد توازن دارد.

غیب اللهی با رد هرگونه کمبود نهاده دامی در سطح استان یزد نیز تصریح کرد: نهاده‌های دامی هم به واحده‌های صنعتی و هم به واحد‌های سنتی وفاقد پروانه طبق سهمیه اختصاص می‌یابد.

وی با تائید این مطلب که بین نهاده تخصیصی به واحد‌های صنعتی دارای پروانه و واحد‌های بدون پروانه تفاوت وجود دارد خاطرنشان کرد: واحد‌های صنعتی به صورت روزانه به ازای هر راس گاو ۲ کیلو و ۷۰۰ گرم ذرت، یک کیلو و ۴۰۰ گرم جو و یک کیلو و ۳۰۰ گرم سویا دریافت می‌کنند، ولی واحد‌های سنتی و واحد‌های فاقد پروانه، یک کیلو ذرت و یک کیلو ۴۰۰ گرم جو و ۳۰۰ گرم سویا اختصاص می‌یابد.

معاون بهبود امور دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد در پایان اظهار داشت: توزیع نهاده‌ها در اختیار وزارت جهاد کشاورزی می‌باشد و هیچ گونه مشکلی در زمینه کمبود نهاده دامی وجود ندارد و سهمیه‌ای که واحد‌های صنعتی دارای پروانه اختصاص می‌یابد نیز مناسب است، اما واحد‌های سنتی و فاقد پروانه مجبور هستند علاوه برنهاده دریافتی، مابقی نهاده مورد نیاز خود را از بازار آزاد تامین کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید