بسمالله الرحمن الرحیم
قال الله تبارک و تعالی فی القرآن الكريم "ن والقلم ومایسطرون "
"اقرأ وربک الأكرم. الذی علم بالقلم "
دراسلام عزیز موضوع کتاب و کتابت، قلم ومرکب، سطر وکاغذ اهمیت بسزایی دارد.
از دیدگاه قرآن کریم و روایات گهربار وگرانسنگ اولیای دین، "قلم وکتاب"نعمت وموهبتی ارجمند ازجانب پروردگار متعال، حافظ علوم و دانش ها، پاسدار افکار دانشمندان و خردمندان، ضامن بقای ملک و دین،حلقه اتصال وارتباط گذشته و آینده بشر وحتی وصال آسمان و زمین، رازدار بشر وخزانه دارعلوم و فنون و تجارب قرون واعصاراست.
به واسطه همین امتیازات است که حکماء "بیان قلم"رابر "بیان زبان"برتر می دانند زیرا بیان زبان باگذشت زمان کهنه و فرسوده میشود اما بیان قلم تاابد باقی وماندگار است. امیرالمومنین امام علی علیه السلام می فرماید "نوشتار انسان از گفتارش رساتر و نافذتر است"،ودرسلسله فرمایشات آن حضرت،کتب،بوستان دانشوران، مایه سکون و آرامش، روایتگر صادق خوبیها، مونس کنج تنهایی هاوعامل معرفت افزائی و بصیرت آفرینی است. باتمام این فواید و برکات معنوی، جای بسی تعجب وتاسف است چرا جامعه ماازفرهنگ کتاب و کتابخوانی دور و مهجور است؟!
چرا جامعه ما خصوصا نوجوانان و جوانان ساعت ها از شبانه روز خودرا به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی آن هم بدون هدف وبرنامه، هدر وتباه می کنند وچه بسا زیان های بدون جبران اخلاقی و اجتماعی و فرهنگی گریبانگیرشان میگردد. اما به کتاب های مفید علمی و مذهبی اقبال و رغبت نشان نمی دهند.
جامعه امروز ما با این مشکلات و معضلات فرهنگی، نیازمند احیاء فرهنگ کتابخوانی است.از مربیان و معلمان و والدین گرفته تا متصدیان و متولیان فرهنگی جامعه موظفد تابه دغدغه ها و نگرانی های رهبر فرزانه و فرهیخته انقلاب، آن شخصیت نادره علم و حکمت و معرفت، توجه شایان نموده و به جریان سازی مستمر و مداوم پویش کتاب و کتابخوانی درجامعه بپردازند .
هفته مبارک وفرخنده کتاب و کتابخوانی رابه محضر باسعادت جامعه فرزانگان و فرهیختگان، أصحاب خرد و اندیشه، اهالی باصفای کتابخانهها به ویژه کتابداران معزز آن خدمتگزاران صدیق و شریف عرصه دانائی ودارائی صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده، مزید توفیقات و تاییدات جامعه نخبگان و زبدگان اعم از نویسندگان و پژوهشگران، فعالان عرصه چاپ و نشر کتاب و خوانندگان کتاب را از خداوند متعال خواستارم.