تاکنون 300 زن سرپرست خانوار از آموزشهای هنری بهرهمند شدند
محمدی امروز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در ارومیه، اظهار کرد: این انجمن را از تاریخ 21/2/97 ابتدا با مجوز موقت راهاندازی کرده، بعد با مجوز رسمی و دائمی به فعالیتهایم ادامه دادم.
وی حمایت از بانوان بیسرپرست و بدسرپرست، اهتمام در راستای توانمندسازی زنان بیسرپرست، کارآموزی در زمینه مشاغل خانگی و صنایع دستی در ابعاد مختلف، معرفی تولیدات و صنایع دستی زنان روستایی و عشایر، تلاش در راستای ارتقای سطح زندگی، دستیابی به حقوق فردی و اجتماعی در جامعه را اهداف این انجمن عنوان کرد.
این بانوی کارآفرین خاطرنشان کرد: برای تحقق یافتن این اهداف از طریق برگزاری کلاسهای آموزشی برای گروههای هدف، شرکت در نمایشگاههای عمومی و تخصصی و ارائه تولیدات افراد آموزشدیده گام برداشتهایم.
محمدی، برگزاری جلسات و همایشها، بهرهگیری از ظرفیت شبکههای اجتماعی، دعوت از اساتید و نخبگان برای استفاده از دانش و تجربیاتشان در راستای ارتقای سطح مهارت هنرجویان و برگزاری کلاسهای آموزشی به صورت رایگان را اهداف دیگر خود از راهاندازی این انجمن ذکر کرد.
با مشارکت کمیته امداد برای اشتغال بانوان بیسرپرست اقدام میکنیم
وی با بیان اینکه تاکنون در قالب این انجمن کلاسهای آموزشی مختلف به صورت گروهی و انفرادی دایر کردهایم، ادامه داد: تاکنون 300 نفر را زیرپوشش قرار دادهایم، همچنین از طریق بعضی ارگانها مثل کمیته امداد توانستهایم در زمینه اشتغال و توانمندسازی بانوان فعالیت خوبی داشته باشیم.
مدیرعامل انجمن هنری بانوان کارآفرین اضافه کرد: با مشارکت کمیته امداد در منطقه آزاد ماکو همایش آموزشی برگزار کردهایم، 20 نفر از افراد زیرپوشش کمیته امداد برای شرکت در این همایش معرفی شدند، همچنین در منطقه آزاد نمایشگاه دائر شد، که به اشتغال 18 نفر منجر شد، همچنین یک نفر در زمینه محصولات چرمی سرمایهگذاری کرد.
وی ادامه داد: ارتقای مهارت زنان بیسرپرست و بدسرپرست گام مهمی در زمینه ارتقای سطح زندگی آنها به شمار رفته و اقدام موثری برای معاش خانواده محسوب میشود و به این ترتیب آموزش از اشاعه آسیبهای اجتماعی و بزه جلوگیری میکند، همچنین حقوق اجتماعی و فردی زن تحقق پیدا میکند، که برای عملیاتی شدن این موضوع آموزشهای مختلفی را در سطح گسترده ارائه میدهیم.
این بانوی هنرمند با اشاره به اینکه نقش زن در جوامع کنونی در همسری و مادری خلاصه نمیشود، بنابراین یک زن باید در راستای بالا بردن کیفیت زندگی خود و دست یافتن به حقوق فردی و اجتماعی تلاش کند، اظهار کرد: بنابراین در نظر داریم که از طریق کارگاه آموزشی و فضای مجازی نقش زن را پررنگ کنیم.
شیوع کرونا در فعالیتهای هنریمان تاثیر منفی نداشت
مدیرعامل انجمن هنری بانوان کارآفرین استان، ادامه داد: قبل از عید نوروز امسال همزمان با شیوع کرونا، همه آموزشگاههای هنری از جمله آموزشگاه ما تحت تاثیر شرایط تعطیل شد، ولی بعد از 25 فروردین نسبت به بازگشایی آموزشگاه اقدام کردیم، که استقبال بانوان غیر قابل انتظار بود.
محمدی با اشاره به اینکه علاقهمندان زیادی در رشتههای مختلف به ویژه چرمدوزی، خیاطی و طراحی لباس ثبتنام کردند، گفت: ولی با توجه به شرایط خاصی که وجود دارد، کلاسهای عمومی را به صورت خصوصی برگزار کرده، هر یک و نیم ساعت هنرجو پذیرش کردیم، که گرچه دشوار بود، ولی با این همه برای حفظ سلامتی مخاطبان نسبت به این مهم اقدام کردیم، از طرف دیگر اعلام کردیم که هر کس برای خودش ماسک، دستکش و ... بیاورد و پروتکلهای بهداشتی را هم رعایت کند.
وی با بیان اینکه علاوه بر آموزش برای تولیددات داخلی و صادراتی اقدام میکنیم، اضافه کرد: آذربایجان عمدهترین مقصد تولیدات چرمی ما هستند، برای همکاری با ترکیه نیز در حال مقدمهچینی بودیم، که شیوع کرونا مانع شد.
مدیر و موسس آموزشگاه سبزیکار ارومیه با بیان اینکه در یک نمایشگاه آذربایجان شرکت کردهایم که محصولات چرمیمان بسیار مورد استقبال قرار گرفت، گفت: یک آموزشگاه در آنجا تاسیس خواهد شد، که به دلیل شیوع کرونا فعلا پیگیریها متوقف شده است.
انتهای پیام