
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، حمید رضا حسنی با تاکید بر اینکه جنگل ابر مستعد سرمایهگذاری است، افزود: «جذب سرمایهگذار یکی از راهکارهای ایجاد تغییر در شیوه گردشگری جنگل ابر است.
او تاکید کرد: با ساخت و نصب تلهکابین در منطقهای خارج از عرصه و حریم جنگلهای هیرکانی، از ورود خودروها به داخل جنگل جلوگیری میشود.
حسنی گفت: نصب تلهکابین در نقاط خارج از محدوده ثبت جهانی، نه تنها برای این منطقه آسیب ندارد بلکه باعث میشود گردشگران بدون خودرو و با کمترین وسیله همراه به جنگل وارد شوند و از خدمات ارائه شده در محل بهره ببرند.»
او با اشاره به تلاش فرماندار و نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی برای جذب سرمایهگذار، یادآور شد: منطقه نمونه گردشگری جنگل ابر و جنگل قطری از گذشته دارای تأسیسات گردشگری مردمی شامل اقامتگاههای بوم گردی و خانههای مسافر است.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان شاهرود با تأکید بر اینکه باید خدمات اقامتی و رفاهی پیش از ورود به جنگل به گردشگران ارائه شود، اضافه کرد: به زودی مجتمع رفاهی در منطقه و پیش از ورود به جنگل ساخته میشود.
جنگلهای هیرکانی پس از بیابان لوت، دومین اثر بزرگ طبیعی ایران است که در فهرست جهانی قرار گرفته است.
منطقه ابر در ۴۰ کیلومتری شمال شرقی شهرستان شاهرود استان سمنان قرار دارد. این منطقه که به نام جنگلهای ابر معروف است، در ارتفاعات آن به صورت چمنزار و یا مراتع دارای درخت و در پایین دست آن جنگل با گونههای متنوع دیده میشود. در جنگل ابر میتوان رویای گام زدن روی ابرها را تجربه کرد.