
به گزارش خبرگزاری بسیج از دیلم، حجت الاسلام اسدی پیام آدینه ای خود را صادر کرد.
متن پیام به شرح زیر است:
بسمه تعالی
مردم عزیز دیلم روز جمعه روز باشکوه و معنوی برای مومنین و صالحان امت است روزی که سرور روزهای هفته است. خداوند نیکیها را روز جمعه چند برابر میکند و گناهان امت را میزداید.
جمعه در فرهنگ اصیل اسلامی روزیست که اتفاقات بزرگی در آن رقم خورده است آداب خاص دارد و اتفاقات بزرگی را نیز در خود جای خواهد داد که انسانهای آزاده دنیا و بشریت منتظر آن هستند قطعاً بزرگترین این اتفاقات ظهور منجی عالم بشریت حضرت حجت ابن الحسن العسکری عجل الله تعالی فرجه الشریف است.
مردم عزیز دارالمومنین دیلم اگر چه از نعمت نماز جمعه که فضائل بسیار دارد محرومیم، اما توصیه میکنم از آداب و اعمال دیگر جمعه غافل نشویم و دعا کنید که جمعه سبز شیعه فرا رسد و بشر از ظلم و جور و ستم رهایی یابد.
اما در این هفته مراجعات و پیامهای مردمی برای روند بازگشایی مدارس با وجود ویروس کرونا به بنده ابلاغ گردیده است، اما با انتشار این ویروس سیستم آموزشی کشور به سمت و سوی مجازی شدن گامهای جدیدی برداشت، ولی حقیقت آن است که مجازی شدن آموزش را نباید یک مسئله موقت و به دلیل انتشار این ویروس دانست بلکه سیاست مجازی شدن آموزش چشم انداز ده ساله داشته است و باید سیستم آموزشی به این سمت و سو میرفت که با انتشار این ویروس این چشم انداز به ۳ تا ۵ سال کاهش یافت تصور اینکه یک یا دو سال آموزش مجازی انجام خواهد گرفت و پس از نابود شدن این ویروس آموزش عادی خواهد شد تصور اشتباهی ست.
امروز مردم عزیز شهرستان از روند آموزش حضوری در مدارس با وجود ویروس کرونا و عدم رعایت پروتکلها توسط دانش آموزان که فهم دقیقی از شرایط ندارند واهمه دارند اگر بناست فرزندان عزیز دیلم به مدرسه بروند باید اطمینان خاطر والدین را جهت حضور دانش آموز در مدرسه فراهم کرد باید بازرسی دقیق از انجام گرفتن پروتکلهای بهداشتی از سوی مسئولین بهداشت صورت گیرد، اما تحقق آموزش مجازی چشم اندازیست که باید سیستم آموزشی به سمت آن برود البته مسئولین و مردم باید گامهای مهم ابتدایی این طرح را بردارند گامهای مهمی که میتوان آنها را اینگونه برشمرد.
انتظار میرود مسئولان ملی و استانی و شهرستانی اقدامات ذیل را در بازه یک تا سه سال آتی انجام دهند:
ایجاد زیرساختهای بومی و سالم و امن برای گسترش آموزش مجازی در کشور (با کاهش استفاده از بسترها و زیرساختهای غیر بومی)
توزیع متناسب امکانات مجازی بهگونهای که در موضوع دسترسی به فضای مجازی، فاصله طبقاتی ایجاد نشود.
ارائه خدمات حمایتی برای اینکه خانوادهها ابزارهای لازم برای آموزش مجازی را تهیه کنند.
باید برای مسائل تربیتی و پرورشی و فوق برنامهای مدارس در این بستر چارهای اندیشید.
هرچه زودتر زیرساختهای شبکه ملی اطلاعات ایجاد شود؛ و والدین عزیز هم باید دغدغه مندانه به مسائل ذیل الذکر عنایت داشته باشند:
اول- والدین باید بدانند با پدیدهای مواجه هستند که از یک سو نباید فرزندان در آن رها شوند و از سوی دیگر نباید کاملا، مانع حضور فرزندان شوند.
دوم- سواد فضای مجازی (نحوه استفاده از محتوای موجود در فضای مجازی) را برای خود و فرزندمان آموزش دیده و زمینه آموزش فرزندانمان را نیز فراهم کنیم.
سوم- باید همانطور که در زندگی واقعی به فرزندمان بایدها و نبایدها را تعریف میکنیم، همان را در فضای مجازی نیز، تعریف کنیم.
چهارم- در موضوع آموزش مجازی، ممکن است فرزندانمان کمی دچار اضطراب شوند که درسها را خوب نفهمند، یا سطح علمیشان کمی اُفت کند، ما باید این نقص را جبران کنیم، خودمان، در کنار فرزندانمان باشیم و به ایشان در آموزش مجازی کمک کنیم.
البته مسئولان آموزش وپرورش در کنار همه اینها بستر آموزش حضوری را برای آندسته از علاقهمندان به این شیوه آموزشی فراهم کرده اند که امیدوارم با رعایت شیوههای بهداشتی هم توسط اولیای مدرسه و خانوادههای دانش آموزان و آموزش صحیح حضور بچهها در مدرسه استفاده لازم بشود.
بیتردید با نگاه عمیق و بصیرانه است که میتوان تهدیدهای این فضا چه حضوری وچه مجازی را به فرصت تبدیل کنیم.
در پایان برای همهی مردم عزیز و دانش آموزان دیلم آرزوی صحت، سلامت و موفقیت روز افزون دارم.
والسلام علیکم ورحمه الله برکاته
محمود اسدی
پایان خبر/