
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، سرهنگ محمود داودآبادی در جلسه کارگروه بسیج سازندگی استان در سالن جلسات معاونت عمرانی استانداری، اظهار داشت: ظرفیت بسیج سازندگی صرفاً مربوط به پروژههای استانی نبوده و هر پروژهای که دستگاهها از محل اعتبارات منابع ملی و ابلاغی دارند هم در چارچوب کار بسیج سازندگی قرار میگیرد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم افزود: بهعنوان یک طرح کلی در پی آن هستیم از توان و ظرفیت بسیج سازندگی و جایگاه قانونیاش، بهعنوان پشتیبان و کمککننده به دستگاههای اجرایی استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه بسیج سازندگی از سال ۸۶ بر اساس قانون و مصوبه مجلس شورای اسلامی بهعنوان دستگاه اجرایی شناخته شد، گفت: بسیج سازندگی میتواند با تعامل و توافق و تفاهم با دستگاههای اجرایی، کل یا بخشی از پروژههای عمرانی موردنیاز دستگاهها را بهویژه در مناطق محروم، سطح روستاها و نقاط دوردست به عهده گرفته و دنبال کند.
داودآبادی بیان کرد: سیاست کلی سازمان بسیج سازندگی در موضوع همکاری با دستگاههای اجرایی این است که بدون هماهنگی با دستگاههای اجرایی تعریف پروژه نکند و پروژههایی که در استان بهعنوان پروژههای اصلی تعریف میشوند را انتخاب و به لحاظ اعتباری به آنها کمک کند.
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم تأکید کرد: مقرر شد تا سقف ۳۰ درصد در پروژههایی که تأمین اعتبارشان به عهده استان است مشارکت داشته باشیم، همچنین پروژههای ملی را لیست کرده و پس از برآورد مالی پروژهها قدرالسهمه مشارکت خود را تعیین کنیم تا با یک کیفیت خوب این پروژهها اجرا شوند.
وی فلسفه اصلی برگزاری این جلسه را تعامل با دستگاههای اجرایی در جهت اجرای پروژههای عمرانی و زیرساختی استان بهویژه مناطق محروم دانست و خاطرنشان کرد: حتی در سطح شهر، رسیدگی به ۱۶ محله که بهعنوان محلههای بیبضاعت، جامعه هدف قرارگاه پیشرفت و آبادانی و بسیج سازندگی قرارگرفتهاند نیز در دستور کار قرار گرفت.
به گفته داودآبادی آبرسانی، احداث جاده، خانه بهداشت و احداث مدرسه در دو روستای چشمه شور و علیآباد مصادیقی هستند که در آینده نزدیک در این مناطق انجام خواهد شد.
انتهای پیام/