به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، کرم یاری، مدیرکل بهزیستی لرستان یکشنبه، یکم تیرماه در جلسه مثبت زندگی که با هدف ارزیابی شاخصهای متقاضیان دریافت مجوز برگزار شد، با تشریح نحوه تاسیس این مراکز، گفت: مراکز مثبت زندگی توسط مؤسسات غیر دولتی و افراد حقیقی و حقوقی و همچنین خیریهها تشکیل میشود و براساس آن سازمان بهزیستی بیش از بیست خدمت را در سطوح اولیه در حوزههای مختلف اجتماعی، توانبخشی و پیشگیری بر عهده این مراکز قرار خواهد داد.
وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی در ازای خدمات و فعالیتهایی که انجام میشود یارانه لازم را به حساب مراکز واریز خواهد کرد، افزود: افراد حقیقی و تحصیل کرده در رشتههای مددکاری اجتماعی و رشتههای مرتبط طبق دستورالعمل، اگر حائز شرایط باشند میتوانند درخواست خود را به بهزیستی ارائه دهند.
یاری با بیان اینکه بسیاری از مراجعین و جامعه هدف ما را معلولین و کمتوانان جسمی تشکیل میدهند و بحث مناسبسازی خیابانها و ادارات هنوز بهصورت مطلوب اجرا نشده است، گفت: مراکز مثبت زندگی میتوانند دسترسی این افراد را تسهیل و از تجمع و ترددهای بیمورد آنها جلوگیری کند.
مدیرکل بهزیستی لرستان اضافه کرد: بر این اساس هشتاد و هشت مرکز در استان لرستان راهاندازی میشود که از این تعداد بیست و چهار مرکز در سطح شهر خرمآباد و مابقی در شهرستانهای دیگر افتتاح و راهاندازی خواهد شد.
وی افزود: همچنین به ازای هر چهارصد و پنجاه پرونده یک مرکز تاسیس میشود و هر فرد میتواند چندین نقطه در شهر را بهعنوان نقطه مطلوب خود برای احداث مرکز مثبت زندگی پیشنهاد دهد و بنا به اولویتهای در نظر گرفته شده آن مرکز در این محله بهعنوان مرکز خدمات بهزیستی تاسیس خواهد شد.
انتهای پیام